Stars

Šokantan intervju: Meghan otkrila kako se htjela ubiti, a palača se oglušila i poslala je na event

  • CBS-ov specijal nazvan “CBS predstavlja Oprah s Meghan i Harryjem” u trajanju dva sata pogledali su deseci milijuna ljudi, a mediji pišu kako je opravdao titulu ‘televizijskog događaja desetljeća’
  • Dok je milovala svoj trbuščić, noseća Meghan je otkrila šokantne detalje s dvora: o tome kako se borila s mislima o samoubojstvu, rasističkim kraljevskim stavom prema njezinom djetetu, suzama zbog Kate Middleton… a navela je i kako se par vjenčao i tri dana prije spektakla koji su priredili za cijeli svijet
  • Harry je pak otkrio kako se Charles već dugo ne javlja na njegove telefonske pozive, a ni brat ne razgovara s njim
  • Par je progovorio o svome životu u Americi o budućnosti te otkrio spol djeteta koji im stiže na ljeto

Ured za odnose s javnošću Palače vjerojatno ima pune ruke posla kako je intervju koji su Meghan Markle i Harry dali Oprah ugledao svjetlo dana i to pred milijunskim auditorijem diljem svijeta. Intervju desetljeća kako su ga najavljivali, prenose mnogi strani mediji, opravdao je nagađanja – nastojeći objasniti i na neki način opravdat odluku napuštanja kraljevske obitelji i dvorskih dužnosti slavni par otkrio je mnogo šokantnih detalja do sada nepoznatima javnosti.

Mnogi su tako između ostalog  imali priliku saznati  o suicidalnim mislima vojvotkinje, kao i rasističkim ispadima kraljevske obitelji, na koji način ih je princ Charles iznevjerio, zašto je vojvotkinju rasplakala Kate… Prema riječima supružnika, jedno drugome spasili su život koji sada grade daleko od kraljevske obitelji, a na ljeto, otkrili su, stiže im i curica

Možda vas zanima U iščekivanju velikog intervjua: Meghan optužila kraljevsku obitelj, dok palača protiv nje provodi istragu Rubrika Stars Stars

U bombastičnom intervjuu vidno najstresniji trenutak za Meghan bilo je njezino priznanje da se borila s mislima o samoubojstvu u njihovoj rezidenciji u dvorcu Windsor u siječnju 2019. godine kada je bila pet mjeseci trudna dok joj Palača nije htjela pomoći kada ih je zamolila za stručnu pomoć jer nije bila ‘plaćena zaposlenica’.Meghan se ovog perioda života prisjetila sa suzama u  očima navodeći kako joj je suprug u tim trenucima bio jedina podrška. ‘’Znala sam da ću to učiniti ako to ne izgovorim. Jednostavno više nisam htjela biti živa. ’I to je bila vrlo jasna, stvarana i zastrašujuća stalno prisutna misao’’, otkrila je Meghan Oprah. 

Kako je Meghan nasamarila ugledne britanske novinare i dokazala da lažu o njoj

Dodala je kako je, nakon što se povjerila o svojim suicidalnim sklonostima, ipak bila prisiljena otići na event u Royal Albert Hall te kako su je nakon toga dugo proganjale fotografije s događaja.

Otkrila je kako je kasnije stupila u kontakt s jedom od najboljih prijateljica princeze Diane jer se osjećala usamljenom i nepodržanom od strane kraljevske obitelji. 

Rasističko ponašanje unutar dvora

Prekaljenu voditeljicu najviše je pak šokirala Meghanina ispovijest  o tome da su određeni članovi kraljevske obitelji za vrijeme njezine prve trudnoće s malenim Archiejem bili vrlo zabrinuti koliko će biti tamna boja kože njezinog djeteta te kako bi se to potencijalno moglo odraziti na kraljevsku obitelji. Iako je Oprah prilično zanimalo koji je član obitelji inzistirao na ovim razgovorima, Meghan je navela kako ipak neće otkriti i potencijalno našteti toj osobi koja je obitelj njezinog supruga. U isto vrijeme kada se pojavila zabrinutost oko boje kože malenog Archieja došle su i vijesti kako će mu se uskratiti titula princa, a Meghan je i navela kako je uz to zaboljelo i to  njihov sin nije dobio 24-satnu službenu zaštitu

Iznevjereni od članova obitelji

Harry je također optužio kraljevsku obitelj da nije pružila podršku njegovoj supruzi kada je trpjela rasistička ugnjetavanja te je dodao kako se osjećao zarobljeno u vlastitoj obitelji dok nije upoznao Meghan za koju je rekao da ga je spasila. ‘’Moj otac i brat. Obojica su zarobljeni. A oni ne mogu otići i zbog toga imam veliko suosjećanje’’, rekao je Harry navevši kako sam ne bi mogao napustiti kraljevsku obitelj da nije bilo Meghan.

Dodao je kako bi njegova majka Diana vjerojatno bila ljuta i tužna što je osjetio da mora napustiti kraljevsku obitelj, ali i da bi razumjela. ‘’Sve što je ikada željela za nas je da budemo sretni’’, rekao je. 

Harry se osvrnuo i na ostale članove obitelji navevši kako se nada da će vrijeme pomoći u iscjeljivanju njegovog odnosa s bratom, ali i da njegov otac princ Charles više ne odgovara na njegove pozive. Izjavio je kako ga je otac iznevjerio

‘’Na tome se može puno raditi", rekao je . "Osjećam se stvarno razočarano jer je prošao nešto slično, zna kakav je osjećaj boli... a Archie mu je unuk. Ali istovremeno, naravno da ću ga uvijek voljeti, ali dogodilo se puno povreda i nastavit ću si postavljati kao jedan od prioriteta da pokušam izliječiti tu vezu'', rekao je Harry. Ni William, rođeni brat, s njim više ne razgovara. Princ Harry opisao je to riječima da je "njihov odnos na čekanju", ali da Williama iskreno voli, da su toliko toga prošli u životu zajedno i da vjeruje da to neće zauvijek ostati tako. 

Istaknuo je kako ima vrlo blizak odnos s kraljicom s kojom je u posljednjih godinu dana razgovarao više nego u zadnjih nekoliko godina. 

Meghanine suze zbog Kate...

Meghan je navela kako ju je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton rasplakala zbog haljina za malene djeveruše, a ne obrnuto kako su pisali neki strani mediji. No, dodala je kako je budućoj kraljici i oprostila kada joj je u znak isprike donijela cvijeće i pisanu poruku.  "Ne dijelim ovaj događaj o Kate da bih je omalovažavala", rekla je Meghan. "Ona je dobra osoba. Ispričala mi se i nas dvije smo to riješile."
Na pitanje voditeljica zašto misli da Kate nije u javnosti ispravila glasine, Meghan je odgovorila: "Dobro pitanje".

Harry i Meghan u problemu: Zbog prikazivanja njihovog intervjua sprema se pravi diplomatski skandal?

Za vojvotkinju od Sussexa nije bilo dovoljno novca 

Par je otkrio kako su Megxit počeli planirati šest mjeseci nakon što su vjenčali u svibnju 2018. godine, a Meghan je život u Palači usporedila s restrikcijama i zaključavanjem poput onog za pandemije koronavirusa, kako joj je Palača branila i odlazak na ručak s prijateljima. Na pitanje je li ona organizirala njihovo istupanje kraljevske obitelji, Meghan je odgovorila : "Možete li zamisliti koliko malo smisla to ima? Pa sve sam ostavila radi njega’’.

Meghan i Harry iznenada su se pojavili u javnosti, a krajica Elizabeta II. odlučila je otvoreno uzvratiti udarac

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa naveli su i kako ih je kraljevska obitelj financijski odsjekla početkom 2020. godine te su zbog toga potpisali višemilijunske ugovore s Netflixom i Spotifyem. Harry je otkrio kako je njegova obitelj sugerirala da se Meghan nastavi baviti glumom jer ‘za nju nije bilo dovoljno novca’. 

Vjenčali se tri dana prije velike ceremonije koju je gledao cijeli svijet

Vojvotkinja od Sussexa ustvrdila je kako je u kraljevsku obitelj ušla ‘naivno’ te da nije istraživala i proučavala svoga supruga kao i 'instituciju' u koju je ušla već se jedino oslanjala na informacije koje je dobivala od Harryja. Dodala je da "nikako nismo mogli znati iz dana u dan" što znači biti aktivan član kraljevske obitelji.

Komentirajući svoje vjenčanje Meghan navela je da su ona i Harry shvatili da "to neće biti njihov dan, već dan koji je planiran za cijeli svijet". Zato su, otkrila je u intervjuu, nazvali nadbiskupa i zamolili ga za intimnu ceremoniju te su u bračnu  luku zapravo uplovili tri dana prije velikog vjenčanja kojeg je pozorno pratio cijeli svijet. 

Jedna stvar zbog koje se Meghan kaje

Na pitanje ima li kaje li se danas zbog nečega, Meghan je istaknula samo jednu stvar. 

‘’Vjerovala sam im kada su mi rekli da ću biti zaštićena’’, navela je. Govoreći o svom razočaranju što njegova obitelj nije pokazala Meghan potporu u javnosti, Harry je rekao: "Također sam jako svjestan gdje stoji moja obitelj i koliko se plaše tabloida da se ne bi slučajno okrenuli protiv njih." Otkrio je kako postoji svojevrsni nepisani "ugovor" između kraljevske obitelji i britanskih tabloida, prema kojem će članovi kraljevske obitelji dobiti bolji tretman u novinama ako daju pristup novinarima. "Postoji razina kontrole straha koja postoji generacijama."

Pogled u budućnost

Par se osvrnuo  na svoj život izvan kraljevske obitelji koji grade u Kaliforniji. Harry je naveo kako posebno oduševljava sloboda kretanja odnosno činjenica što može boraviti s Archiejem u dvorištu i izvesti ga  ga u sjedalici na svome biciklu što u Britaniji nikada ne bi mogao napraviti. 

Meghan je dodala kako se za njih radi tek o početku i da je njihova priča veća od bilo koje bajke koju je do sada netko mogao pročitati. Ne samo da su preživjeli već i napreduju, otkrila je vojvotkinja Oprah, dodavši kao njihova priča ima sretan kraj

Prema njezinim riječima Harry je donio odluku koja je spasila nju i njihovu obitelj

CBS-ov specijal nazvan “CBS predstavlja Oprah s Meghan i Harryjem” trajao je dva sata i, kako pišu mediji, sasvim je potvrdio etiketu "televizijskog događaja desetljeća".

U prvom dijelu intervjua  Meghan je s Orah razgovarala braku, majčinstvu, filantropiji, ali i o tome kako funkcionira pod pritiskom javnosti dok se u drugom dijelu pridružio princ Harry kada je par pričao o preseljenju u Ameriku, njihovoj budućnosti te dolasku  prinove. 

Podsjetimo, kraću verziju TV intervjua možeš pogledati danas u 19.30 sati  na RTL-u.

Photo: © Capture TV CBS via Bestimage/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dosadna je sama je htjela biti princeza.