Stars

Harry i Meghan u problemu: Zbog prikazivanja njihovog intervjua sprema se pravi diplomatski skandal?

  • Harry i Meghan nisu baš bili raspoloženi kada su ih tijekom vikenda ‘ulovili’ u vožnji Santa Barbarom
  • Prikazivanje njihovog intervjua dobiva sve kontroverzniji predznak, a situaciju je dodatno otežalo loše zdravstveno stanje kraljičinog supruga, 99-godišnjeg princa Philipa
  • CBS odbija odgoditi prikazivanje intervjua zakazano za 07. ožujka, a kraljevski stručnjaci smatraju kako bi se moglo raditi o prvoj diplomatskoj bombi ako se stanje Harryjevog djeda pogorša

Nakon što je objavljenja kratka najava intervju Harryja i Meghan koji bi se trebao prikazati 07. ožujka, supružnici su viđeni kako se voze u svome Range Roveru Santa Barbarom, a ozbiljni i potonuli izrazi na njihovim licima, naglašavaju strani mediji, pokazuju kako je situacija ipak uzrokovala određene napetosti. Kako i ne bi?

Možda vas zanima Meghan i Harry iznenada su se pojavili u javnosti, a krajica Elizabeta II. odlučila je otvoreno uzvratiti udarac Rubrika Stars Stars

Oko polovice Britanaca smatra njihov intervju licemjernim (niti 30 posto njih smatra ovaj potez opravdanim), a stvar je dodatno zakompliciralo loše zdravstveno stanje Harryjevog djeda, 99-godišnjeg princa Philipa koji je već dva tjedna na liječenju zbog  infekcije, a danas je i prebačen i u londonsku bolnicu St Bartholomew's na promatranje zbog srčanog stanja. 

Upravo zbog lošeg zdravlja kraljičinog supruga, kraljevski stručnjaci traže odgodu intervjua koji se treba emitirati 7. ožujka, jer kako naglašavaju, inzistiranje u prikazivanu moglo bi odjeknuti kao diplomatska bomba ako se zdravstveno stanje princa Phillipa pogorša. Ali povlačenje intervjua u kojem je Oprah obećala šokantna otkrića i necenzurirani sadržaj, još uvijek ne dolazi u obzir. 

"Sve je ovo Meghanino maslo!" Čini se kako su Britanci opravdano bijesni nakon ovog vojvotkinog poteza

‘’Loš je trenutak za to da (Harry i Meghan)  podijele sa svijetom 'koliko samo jadni', smatra Penny Junor autorica biografije o Harryju ‘Prince Harry, Brother, Soldier, Son’’. 

CBS koji će prikazati intervju već je prodao reklamne sadržaje vrijedne milijune dolara, no šefovi su ipak svjesni delikatnosti zdravlja vojvode od Edinburgha. Nije poznato je li princ Harry pokušao izvršiti utjecaj na medijsku kuću zbog zdravstvenog stanja svog djeda oko prikazivanja intervjua koji je s predviđenih 90-minuta trajanja produljen na čak dva sata. 

Osim što smatraju da je inzistiranje u prikazivanu intervjua krajnje neosjetljivo i izraz nepoštivanja, Britanci su svoje nezadovoljstvo usmjerili i prema kraljici intervjua - Oprah. Popularna voditeljica, koja je u dosta slučajeva i slavnija od osoba koje intervjuira, bila je gošća na vjenčanju Harryja i Meghan 2018. godine, a Britanci pišu kako je bila vrlo motivirana da pridobije slavne supružnike nakon što su se skućili u Americi, a preispituju i njezine motive. 

Zanimljivo, strani mediji pišu i o značenju haljine koju je Meghan izabrala za intervju. Naime, na crnoj svilenoj haljini brenda Armani na desnom ramenu nalazi se bijeli cvijet lotusa koji zapravo simbolizira ponovno rođenje i duhovno prosvjetljenje. Mnogi smatraju kako time Meghan poručuje kako je njezin život procvjetao preseljenjem u Ameriku unatoč izazovnim okolnostima. ‘’S korijenjem u blatu lotus svako jutra iznad površine vode donosi predivni cvijet  što se povezuje s ponovnim rađanjem. S idejom odbijanja da se prizna poraz, ovaj cvijet gotovo je nemoguće ne povezati s nepokolebljivom vjerom i to posebno vjerom u sebe’’, pisali su neki strain mediji. 

Svi pričaju kako je Meghan trikovima uspjela sakriti trudnoću, a najviše se spominju dva imena djeteta

Reklo bi se da Meghan i Harry zaista vjeruju u ono što rade u Americi, a kako će se to odraziti i na ostatak kraljevske obitelji ostaje za vidjeti. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0