Stars

Snima se film o Elvisu Presleyu - jesi li zadovoljna izborom glumca koji će glumiti Kralja?

  • Imamo sjajnu vijest - najavljeno je snimanje biografskog filma o Kralju rock and rolla, Elvisu Presleyu
  • Uloga Elvisa povjerena je mladom glumcu Austinu Butleru, a uz njega će glumiti i slavni Tom Hanks
  • Iza mladog Austina nekoliko je uspješnih glumačkih ostvarenja, a već je i osam godina u sretnoj vezi s kolegicom Vanessom Hudgens

U pripremi je novi film o Elvisu Presleyu koji će sa snimanjem započeti početkom iduće godine. Režije se prihvatio slavni redatelj Baz Luhrmann, a radnja filma prati odnos pjevača  i njegova menadžera Cola. Dok je uloga menadžera povjerena slavnom glumcu Tomu Hanksu, za ulogu legendarnog pjevača odabran je mladi glumac Austin Butler, koji je sretnu vijest potvrdio i na svom Instagramu. Ako do sada nisi čula za njega, pravo je vrijeme da otkriješ tko je ova nadolazeća hollywoodska nada!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“You have made my life complete, and I love you so”

A post shared by Austin Butler (@austinbutler) on

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Susret na sajmu odredio je put

Austin Robert Butler je rođen 17. kolovoza 1991. godine u Kaliforniji. A njegova glumačka karijera je započela sasvim slučajno kada ga je glumački agent kao 13-godišnjaka susreo na sajmu u Orange Countryju. Nakon toga počeo je pohađati satove glume te su se zaredala gostovanja u serijama za mlade. Svoju televizijsku karijeru je započeo u sklopu Disney Channela i Nickelodeona gdje je glumio u uspješnicama poput Hannah Montane i Zoey 101. Od tada se pojavio i u serijama Zamijenjene pri rođenju te Dnevnicima Carrie Bradshaw

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Austin Butler 2015. i 2019.

Od Disneya do Brodwaya

Najveću dosadašnju ulogu ostvario je u MTV-jevoj fantastičnoj seriji Kronike Shannara u kojoj je igrao Wil Ohmsforda, polu-čovjeka, polu-vilenjaka koji mora spasiti svoj svijet od demona. Serija je potrajala dvije sezone prije nego je ukinuta 2018. godine. No, Austin nije očajavao već se okrenuo kazalištu i filmu. Na Broadwayu je lani uz Denzela Washingtona, Colma Meaneyea i Davida Morsea glumio u reizvedbi drame The Iceman Cometh za koju je primio brojne pozitivne kritike na čijim je krilima i osigurao ulogu Kralja rock & rolla. Dok film o velikom pjevaču ne ugleda svjetlo dana, Austina ćemo moći gledati u dugoiščekivanom filmu Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu" u kojem je 27-godišnji glumac odigrao člana Charles “Tex” Watson, američkog ubojicu i člana klana zloslutnog Charlesa Mansona.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Zanima li te kako izgleda unuk Elvisa Presleya? O, da, jako sliči djedu! Rubrika Stars Stars

Osam godina duga veza

Osim na poslovnom planu, mladom glumcu ruže cvati i u ljubavi. Od 2011. godine je u ljubavnoj vezi s kolegicom Vanessom Hudgens. Zanimljivo, par se upoznao na snimanju High School Musicala šest godina ranije, no glumica je tada bila u vezi s kolegom Zacom Efronom. Par na društvenim mrežama rado dijeli fotografije iz svoje svakodnevice te su rado viđeni gosti na crvenim tepisima. Vanessa nije ni ovoga puta propustila istaknuti koliko je ponosna na svoju drugu polovicu te je s obožavateljima na Instagramu podijelila svoje oduševljenje napisavši kako je "uzbuđena, ponosna i jedva čeka premijeru".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well a day late but happy #internationalkissingday 😝❤️💋

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Glazba kao omiljen hobi

Pošto se vrlo rano odlučio na glumačku karijeru, Austin je javnu školu pohađao samo do sedmog razreda, a potom je školovanje nastavio kod kuće. Osim glumom, bavi se i glazbom te svira gitaru i klavir. A ima i zanimljiv hobi - ne samo da svira gitare već ih i skuplja! Njegovi drugi hobiji uključuju sve aktivnosti na otvorenom koje mu pomažu da ostane u formi, poput košarke, planinarenja  i biciklizma. Baš poput njegove djevojke Vanesse i mi s nestrpljenjem isčekujemo ovaj film! Kako se tebi čini ovaj odabir glumca koji će utjeloviti velikog Elvisa?

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0