Stars

Slavko Sobin za miss7: "Gabi mi je ukrala srce, zajedno smo proplakali"

  • Slavko Sobin pobjednik je posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama", a za miss7 otkrio je što za njega znači biti pobjednik
  • Pobjedu je uz Gabrielu zapravo i očekivao, a ljepotica mu je na kraju i zarobila srce
  • Valcer ili rumba - saznali smo koji ga je ples s Gabrielom osvojio, a koji nikako nije mogao svladati

Poznati hrvatski glumac Slavko Sobin s plesnom je partnericom Gabrielom Pilić odnio pobjedu u devetoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama". U finalnoj emisiji dvoboj su otplesali s Viktorijom Đonlić Rađom i njenim partnerom Markom Mrkićem. Iako su oba para osvojila maksimalan broj bodova i osvojila srca publike, Slavko i Gabriela ipak su imali veći broj glasova.

Nakon velikog pobjedničkog slavlja, Slavko je za miss7 otkrio kako se to osjeća pobjednik nakon mjeseci uloženog truda i vrijednog rada na plesim koreografijama.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

"Osjećao sam zahvalnost, najviše. Na Gabi, predivnoj i preludoj ekipi koja me došla podržati, na tome što dijelim podij s Viki i Šarićem i prijateljstvu sa Šarićem, na publici koja je glasovala za nas i podržavala nas, produkciji koja nam je dala da se izrazimo. Zahvalnost je osjećaj za koji i inače u životu najviše navijam jer je najčišća, najponiznija i najstvaralačkija", rekao nam je oduševljeno Slavko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Slavko Sobin (@slavkosobin) am

Iako su postojali trenuci u kojima je nagovještao pobjedu, najviše se sjeća sreće zbog prolaska iz emisije u emisiju.

Možda vas zanima Ples sa zvijezdama: Publika odabrala Slavka i Gabrijelu, glumac kleknuo pred partnericu! Rubrika Stars Stars

"Još uvijek mi je nestvarno sve ovo. Bio sam svjestan da Gabriela zna što radi i da me ona stvarno može dovesti dosta daleko. Lagao bih kad bih rekao da nije bilo trenutaka kad sam pomislio: "Mogli bismo pobijediti, ali to su bili samo trenuci".

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nakon 12 tjedana plesa, nastupa u svih 12 emisija i spektakularnog finala, pobjednici su ipak ostali zatečeni. "Šok i nevjerica. Samo sam ponavljao Gabi u rame :"Kakooo? Kakoooo?" Pobjedi su se sim njih ipak najviše veselili Slavkovi roditelji i društvo koje je stiglo iz Splita i navijalo cijelu emisiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve sam rekao. Ljudi, hvala vam. Hvala vam. Hvala. Idem se bacit na vaše poruke. Ali, hvala VAM.

Ein Beitrag geteilt von Slavko Sobin (@slavkosobin) am

Pokraj svih naučenih plesnih koraka, teško je bilo odabrati baš one najdraže. Ipak, za Slavka je to onaj prvi koji mu se urezao u srce. "Engleski valcer. On mi je bio prvi, a i jedini je za koji me nije sram reći da sam ga razvalio".

A mi se slažemo da Slavko ima to može ponosno govoriti. Upravo mu je valcer bio i najdraži ples u finalnoj emisiji jer veže ga i posebna emocija. "Naš zadnji ples. Pogledali smo se na početku, proplakali i išli plesati kao da nitko drugi na svijetu ne postoji."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Slavko Sobin (@slavkosobin) am

Da ga je Gabriela osvojila, Slavko nimalo ne skriva. "Ja vam jako volim tu moju Gabi, ukrala mi je skroz srce i mislim da imam prijateljicu za zauvijek."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Slavko Sobin (@slavkosobin) am

Kraj nje valcer za Slavka ima posebno značenje. Međutim, jedan drugi ples nikako mu nije sjeo, a riječ je o senzulnoj rumbi. "Nikad je nisam savladao dovoljno da budem dostojan plesat je s Gabrielom. Ali ima vremena.", zaključuje Slavko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Slavko Sobin (@slavkosobin) am

Zato nas je zanimalo ima li Slavko već i planove koji bi mu u tome pomogli, no samo nam je tajanstveno otkrio da odmah nastavlja raditi dalje i da uskoro kreće u novi projekt.

Možda vas zanima Slavko Sobin se rasplesao na ljetovanju - i to bez majice! Rubrika Stars Stars

Nadamo se da ćemo ga ponovno vidjeti u plesnom zanosu jer njegova energija zaista je bila zarazna!

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0