Stars

Ples sa zvijezdama: Publika odabrala Slavka i Gabrijelu, glumac kleknuo pred partnericu!

  • Glumac Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić sinoć su postali pobjednici 9. sezone Plesa sa zvijezdama
  • U supefinalu su snage odmjerili s Viktorijom Đonlić Rađom i Markom Mrkićem, a oba para su senzualnim nastupima podigla temperaturu u studiju
  • Premda je Ivan Šarić prvi ispao u finalnoj emisiji, postao je članom Hrvatskog plesnog sportskog saveza te nastavlja plesnu karijeru

Televizijski spektakl "Ples sa zvijezdama" završio je, a pobjednici plesnog dvoboja postali su Slavko i Gabrela! Do superfinala došla su dva od dvanaest parova, a bili su to Viktorija Đonlić Rađa s partnerom Markom Mrkićem te Slavko Sobin s Gabrielom Pilić. U finalnoj je večeri nastupio i Ivan Šarić s partnericom Paulom Jeričević.

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL

Večer je započela nastupom Ivana i Paule koji su u polufinalu showa eliminirali Marka Grubnića. On je svojim kolegama ipak zaželio svu sreću i to jako simpatičnom gestom. U studio im je poslao veliki balon s posvetom i neodoljivu hrpu slastica, a na svom je Instagram storyju to objavio Slavko Sobin.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Story Screenshot Slavko Sobin

Svi su se parovi međusobno podržavali pa su tako tijekom cijeloga dana iskakale fotografije i snimke u kojima jedni druge bodre.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Story Screenshot Marko Mrkić

Kako je večer odmicala ...

Posljednju je epizodu otvorio predivan tango Ivana i Paule.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ivan Saric (@ivansaric) am

Nakon njih, paso doble zaplesali su Slavko i Gabriela. Da je to najbolji paso doble do sada potvrdio je član žirija Dinko Bogdanić koji je rekao da su ga doista otplesali strastveno, a osvojili su svih 40 bodova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Slavko Sobin (@slavkosobin) am

Valcer su otplesali Viktorija i Marko koji su za svoju romantičnu izvedbu također osvojili maksimum od 40 bodova. "Mene da se pita ti si pobjednica Plesa", rekla je Tamara. U publici je sjedio i Viktorijin suprug, slavni košarkaš Dino Rađa koji je gotovo zaplakao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

Možda vas zanima Luka Nižetić fotkom se prisjetio 'Plesa sa zvijezdama': Do kraja showa sam se iz bucka pretvorio u mršavka Rubrika Stars Stars

Nakon toga parovi su plesali freestyle, a žiri je pohvalio Ivanov ples. Tijekom te je pak izvedbe zaplakala Šarićeva djevojka Korana Gvozdić. A sam Šarić nam je ovom prilikom čak i zapjevao!

 | Autor: Nova Tv Nova Tv

Slavko i Gabriela također su oduševili svojim svilenim plesom i iskazanom emocijom te su ponovno osvojili maksimalan broj bodova.

Viktorija i Marko cijelu su publiku podigli na noge tijekom izvedbe strastvenog plesa na kiši. I oni su naravno osvojili svih 40 bodova, a Marko je odličnu izvedbu proslavio jednim od svojih poznatih "glupih" viceva.

Iz plesne borbe ovih triju parova ispali su Ivan i Paula. Nakon toga uslijedilo je samo finale u kojem su Slavko i Gabriela otplesali bečki valcer i opet osvojili maksimalan broj bodova. Kao šećer na kraju, u najfinalnijem nastupu, Viktorija i Marko pozornicu su zapalili vatrenom sambom.

Čestitke su pristizale sa svih strana

Oba para su za svoje posljednje nastupe dobila maksimalnih 40 bodova pa je odluka o pobjedniku ostala u rukama i telefonima publike koja je više glasova ipak podarila Slavku i Gabrieli. Par je nakon proglašenja bio vidno šokiran, a glumac je od sreće kleknuo pred svoju plesnu partnericu te joj kroz tu simboličnu gestu zahvalio na potpori kroz svih ovih šest mjeseci. 

- Hvala našim bližnjima koji su nas trpjeli mjesecima. Bili smo grozni. Puno smo radili. Bilo je naporno i predivno, kazala je Gabriela nakon proglašenja pobjednika

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL

Čestitke su prštale studijem, ali i društvenim mrežama. Osim obožavatelja i ljubitelja plesa te dojučerašnjih plesnih kolega, čestitkama na pobjedi su se pridružile i ostale zvijezde poput Luke Nižetića, Andree Andrassy, Larise Lipovac, Ane Gruice... No, kako to i inače biva bilo je i onih koji nisu bili oduševljeni njihovom pobjednom te su na službenoj Facebook stranici showa iskazivali svoje nezadovoljstvo. Ipak, Gabrieli i Slavku ništa nije moglo pokvariti ovu slavljeničku večer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

 

Uspomene za cijeli život

Gabrieli je ovo bilo drugo pojavljivanje u showu, no dok je u 4. sezoni sa tadašnjim plesnim partnerom Sandijem Cenovim ispala u prvoj epizodi, ovoga puta joj se sreća nasmiješila i odvela ju do samog kraja. Neposredno pred finale, Slavko joj je na svom Instagramu posvetio emotivnu poruku. U njoj joj se zahvalio na podršci, prijateljstvu i toplini koju mu je pružala. Glumac je u više navrata istaknuo kako je za njega ovo jedno od najljepših životnih iskustava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

A da za neke završetak plesnog showa nije i završetak plesne karijere svjedoči i potez Ivana Šarića koji je postao članom Hrvatskoga sportskog plesnog saveza.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Story Screenshot Marko Mrkić

 

Možda vas zanima Istražili smo koje su pjesme najčešći odabir za prvi ples u Hrvatskoj, jedan pjevač je daleko popularniji od svih Rubrika Life&style Life&style

 

 

 

 

 

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0