Stars

Sjećaš li se Nadije iz "Braka na prvu"? Je li i ona pronašla ljubav nakon showa?

  • Zagrepčanka Nadia Amić koja je javnosti poznata iz showa "Brak na prvu" danas izgleda nešto drugačije
  • Nedavno se vratila s odmora koji je provela sa svojim sinom Leonardom, omiljenim muškarcem u njezinu životu
  • Nadia se pohvalila vitkom linijom u žutom kupaćem kostimu pa ne sumnjamo kako je mamila muške uzdahe

Nadiu Amić upoznali smo kao kandidatkinju sociološkog eksperimenta "Brak na prvu". Iako su Zagrepčanku eksperti spojili s Lukom Budakom i činilo se kako par ima budućnost i nakon završetka showa, par se ipak razišao u prijateljskim odnosima. 

Možda vas zanima Luka Budak iz "Braka na prvu" pohvalio se torzom: "Znaj da ću uvijek ovako izgledati, dragi živote" Rubrika Stars Stars

Nadia nije prečesto aktivna na društvenim mrežama, no ponekad svojim pratiteljima da uvid u svoj život. Nedavno se vratila s odmora, na kojem je uživala u društvu svog sina Leonarda, koji je njezin najbitniji muškarac u životu. Pohvalila se vitkom linijom i svojom prepoznatljivom tetovažom mašne na bedru.

Čista ljubav: pripadnici ova dva horoskopska znaka čine najsavršeniji par u cijelom svemiru

Nadia redovito vježba, pa ni ne čudi kako mami muške uzdahe na plaži. Premda često objavljuje ljubavne statuse, te je objavila i fotografiju na kojoj ljubi muškarca "maskiranog" u Spider-Mana uz opis "Sve žene u meni žive kad si tu", za javnost nije otkrila je li pronašla svoju pravu ljubav.

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da je ona baka? Valentina iz "Braka na prvu" na plaži je pokazala zavidnu liniju Rubrika Stars Stars

Njezin partner iz showa Luka Budak je pak pronašao sreću sa jednom od stručnjakinja iz showa, spisateljicom Ingrid Divković te par ne skriva zaljubljenost. Nadia je tada poručila da joj je zbog njihove ljubavi drago: "Ispada da ja žestoko napadam Luku i Ingrid, a to je daleko od istine. Meni je drago što su se njih dvoje našli, mislim da su dobar par i želim im sve najbolje", rekla je.

Sa jednom kandidatkinjom, profesoricom Lidijom Stević, koja je ostala zapamćena po mnogim svađama tijekom emisije, Nadia je nakon showa postala dobra prijateljica te često objavljuju zajedničke fotografije. 

Photo: RTL

Komentari 0