Stars

Luka Budak iz "Braka na prvu" pohvalio se torzom: "Znaj da ću uvijek ovako izgledati, dragi živote"

  • Sudionik prve sezone showa "Brak na prvu", 29-godišnji Luka Budak odmara na Jadranu
  • Pohvalio se fotografijom na kojoj pokazuje isklesani torzo i jednu od svojih tetovaža te oduševio dio fanova
  • Luka Budak sreću u ljubavi nije pronašao u showu, no jest nakon završetka showa kada je započeo vezu sa spisateljicom Ingrid Divković te danas par uživa u ljubavi

Luka Budak, jedan od natjecatelja prve sezone emisije "Brak na prvu", na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj bezbrižno odmara na Jadranskoj plaži. Luka često objavljuje fotografije koje razvesele njegove pratiteljice, pa je tako bilo i sada. Pozirao je ležeći u plićaku i pokazao isklesani torzo i tetovažu na prsima. "Koliko god zapreka da mi postaviš, koliko god nedaća mi pripremiš, koliko god mi rupa iskopaš, koliko god testova da mi pripremaš. Znaj da ću uvijek ovako izgledati dragi živote. Uvijek i zauvijek", napisao je Luka u opisu fotografije. Ubrzo su pristigli komentari odobravanja "Svaka čast na riječima, kralju", "Care", pisali su komentatori. Natjecatelj showa zna kako uživati, a uvijek je pozitivan i nasmijan. 

Možda vas zanima Zaručili se Gordana i Adam iz "Braka na prvu", par uživa u svojoj ljubavnoj priči Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, Budak je sudjelovao u showu "Brak na prvu", a njegov brak iz showa nije uspio u stvarnom životu. Stručnjaci su ga spojili s Nadijom Amić, no odnos nije potrajao. No, ljubav je Luka ipak pronašao te nakon showa započeo vezu sa stručnjakinjom za ljubavne odnose i spisateljicom iz showa Ingrid Divković. Osjetili su privlačnost na prvom susretu nakon showa, a danas su sretni i zaljubljeniji no ikad.

Suzi i Zoran, jedini par koji je spojila zadnja sezona Ljubavi na selu: "Nikad ne idemo spavati posvađani"

Berguzar Korel i Halit Ergenç Možda vas zanima Šeherezada i Sulejman otkrili ime koje su izabrali za svoju djevojčicu, kratko je i zvučno Rubrika Stars Stars

"Nastavno na ono osjetljivo životno pitanje koje sam pokrenuo neki dan, a koje se mojoj dragoj nikako nije svidjelo, čak se i malo naljutila na mene jer sam to objavio, sada sam joj se odlučio odužiti našom, po meni najslađom fotografijom, za koju se nadam da kada je vidi me neće blokirati. Ne znam kakva je vama, ali meni je tu preslatka! Držite fige da me ne blokira", napisao je romantičar Luka.

Photo: Instagram@lukanizetic

Komentari 0