Stars

Šime Vrsaljko objavio novu fotku sa suprugom - i preslatki su!

Naš proslavljeni reprezentativac vrlo rijetko objavljuje fotografije sa suprugom, ali ovih novogodišnjih praznika počastio nas je jednom

Srebrni iz Rusije i igrač talijanskog Inter Milana, 26-godišnji Šime Vrsaljko poznat je po tome da svoj privatni život voli čuvati od javnosti, pa je tako svoj Instagram profil napravio tek ljetos, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva. Tako su samo rijetki znali kako izgleda njegova supruga Matea s kojom je u vezi od srednje škole te su dugogodišnju vezu okrunili brakom 2017. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Par koji je početkom lipnja 2018. godine dobio sina Brunu, na najnovijoj fotografiji pozira u svom prepoznatljivom stilu, odjeven u crno od glave do pete. Sudeći po fotografijama, Vrsaljkovi uživaju u rodnom Zadru, a ne sumnjamo kako će i ovo biti njihova godina. Fotografiju koju je Šime opisao srcem, u kratkom vremenu je prikupila gotovo 70 tisuća lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Možda vas zanima Dejan Lovren dizajnirao je parfem i - gaćice! I slikao se u njima... Rubrika Stars Stars

Kao što smo već pisali, Šime ne voli izlagati privatni život oku javnosti, ali ne može odoljeti da s vremena na vrijeme ne objavi fotku s preslatkim sinčićem i, tek rijetko, sa svojom lijepom suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Možda vas zanima Brižni tata Šime oduševio fotografijom sa sinom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0