Stars 20. prosinca 2018.

Dejan Lovren dizajnirao je parfem i - gaćice! I slikao se u njima...

Instagram @haileybieber.

Cure, pozor: od sad tvoj muškarac može mirisati kao Dejan! I nositi isto donje rublje!

Dejan Lovren već je mjesecima miljenik brojnih Hrvatica! Zgodni nogometaš engleskog Liverpoola i naš srebrni reprezentativac super uspješnu godinu završava na najbolji mogući način. Objavio je čak dva nova proizvoda svog brenda Rock Filius, a na radost brojnih djevojaka, radi se o - parfemu i donjem rublju! Da, dobro si čula, od sada i tvoj muškarac može mirisati kao Dejan...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready for 2019? #letsrocktogether #rockfiliusfamily #vetiverrock #rfperfume

Objavu dijeli Rock Filius (@rockfilius)

Prvo smo na Dejanovom službenom Instagram profilu otkrili kako nas uskoro čeka parfem iz njegove dizajnerske Rock Filius tvornice, točnije u prodaju stiže u 2019. S obzirom na to da je Dejan već pokazao Vetiver ROCK u svojoj elegantnoj bočici, a crno-bijele fotografije nam izgledaju kao fotografije kampanje - očito bi parfem u prodaju mogao krenuti i brže nego što mislimo.

Radi se o parfemskoj vodi pod imenom Vetiver ROCK. Parfem je očito dobio ime po svojem glavnom sastojku, drvenastoj biljci vetiveru koja dominantno miriše na zemljane, travnate, korjenaste, šumske, drvenaste, pomalo začinske i izrazito zelene note.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vetiver ROCK @rockfilius #2019 #comingsoon #perfume

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Nakon parfema, Dejan je najavio i donje rublje s potpisom Rock Filiusa, a njegova fotografija u gaćicama bacila je u trans sve njegove obožavateljice. "Nešto vruće za ove hladne dane" - stoji u opisu pod fotografijom na službenom Instagram profilu brenda, a sudeći prema heštegovima i Lovrenov donji veš uskoro će stići u prodaju. 

Hoće li nas Dejan do kraja godine iznenaditi još nekim novitetom Rock Filiusa? ...mi jedva čekamo!

Komentari 0