Stars

Silvija Brozović: Moj Marcelo se ne opterećuje zbog dočeka

Supruga našeg Vatrenog Marcela Brozovića otkrila je za miss7 što misli o tome što je propao doček njezinom suprugu u Velikoj Gorici, ali i otkrila obiteljske planove za nadolazeće dane...

Vijest o nepripremljenom dočeku za Marcela Brozovića u Velikoj Gorici eksplodirala je u medijima nakon što se njegov otac javno obrušio na grad iz kojega dolazi proslavljeni reprezentativac. O događaju koji je odjeknuo cijelom Lijepom našom i koji je pokrenuo rasprave na društvenim mrežama, svoj komentar dala nam je njegova supruga Silvija.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Sinčić Domagoja Vide svima nam je ukrao srce Rubrika Stars Stars

"Nema se tu puno za komentirati. Doček u Velikoj Gorici nije moga biti održan u ponedjeljak jer se onaj u Zagrebu odužio. Grad je želio organizirati doček u utorak, ali je za taj dan Marcelo zakazao put u Milano i eto, tu je stalo planiranje. Ono za što osobno krivim Grad je to što su prekasno krenuli s organizacijom. Kontaktirali su nas tek u nedjelju navečer nakon utakmice kako bi nas pitali kada bi se mogao održati doček", iskreno nam je ispričala. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Otkrila nam je i kako se Marcelo osjeća zbog toga: "Marcelo se ne opterećuje takvim stvarima, sretan je što je sada tu sa svojim najbližima, a sve ostalo mu je manje važno. Velikogoričani koji su mu uistinu željeli čestitati došli su samoinicijativno u naš kafić i čestitali mu, slikali se s njim, pjevali i slavili s nama. Svakako smo mi još ranije isplanirali proslavu za obitelj i prijatelje u njegovu čast. Na toj je proslavi atmosfera bila opuštena i vesela, tamo su bili svi nama dragi ljudi. Proveselili smo se, plesali i uživali u hrani i piću."

Možda vas zanima Najpoželjniji neženja: Ante Rebić zasut bračnim ponudama! Rubrika Stars Stars

 

Nakon privatnog obiteljskog slavlja, obitelj Brozović planira se u narednim danima dobro odmoriti. "Planiramo odlazak na more na neku mirnu lokaciju na našoj obali, gdje ćemo biti samo Marcelo, naša kćerkica Aurora i ja. Želimo se odmoriti i samo uživati do Marcelovog povratka u Milano, gdje ga čekaju nove obveze", rekla nam je za kraj. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0