Stars

Najpoželjniji neženja: Ante Rebić zasut bračnim ponudama!

Zagreb su na jučerašnjem dočeku nogometaša preplavile kockice i brojni transparenti. No nenadmašni su oni koje su imotskom Vatrenom uputile brojne ljepotice

Po povratku u Zagreb, Antu Rebića dočekale su brojne obožavateljice. Živa istina, trenutno ga obožava cijela Hrvatska, ali neke djevojke gaje posebne simpatije. 

 

A post shared by A.R. (@rebic.daily) on

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL Na Instagram profilu znakovitog imena mrs.Ante Rebić, čija nam je vlasnica nepoznata, osvanulo je kolaž na kojem se prikazuje nekoliko transparenata s ozbiljnim bračnim ponudama. Nemoj pomisliti da smo pristrane, ali nas je oduševio ovaj ''Rebiću, čujem da mama traži snajku.''

Možda vas zanima "Moj Ante nema djevojku, a voljela bih da se skrasi" Rubrika Stars Stars
 

A post shared by Mrs. Ante Rebić (@mrs.anterebic) on

Najbolji dio priče je da je Ante toj slici poklonio i lajk. Trenutno najpoželjniji domaći neženja, slobodno zaključujemo, uistinu zna sa svojim navijačicama. Ova mu je, primjerice, srdačno zahvalila te u hashtagovima poručila da je tako sretna i da joj je uljepšao dan.

A mi smo shvatile da se iza plakata kriju prave ljepotice. Da smo mi Ante, shvatili bismo stvar ozbiljno. 

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Zasad smo na portalu Imotske novine pronašle samo informaciju da Ante ima računicu prema kojoj će pronaći svoju mladu. Bit će ona koja, kako pišu, bolje prođe ''bokon'' niz Rebića stranu. Misli se, naravno, na vožnju autom po nepreglednoj cesti Antina rodnog mjesta.

Nemoj reći da te nismo upozorili. Autoškola ima na svakom koraku!

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0