Stars

"Moj Ante nema djevojku, a voljela bih da se skrasi"

Svi već znamo koje su najljepše i najsimpatičnije žene naših reprezentativaca. Nas je, pak, zanimalo tko od njih nema djevojku ili ženu. Kad smo se bacili u istraživanje, doznali smo da je singl samo jedan (ali vrijedan)

Iskreno, mislili smo napraviti jednu društveno korisnu listu naših slobodnih reprezentativaca. U konačnici se ispostavilo da se velika većina već bračno skrasila, a dobar dio je u vezama. Ima i onih o čijim se vezama tek nagađa, ali u to se nipošto nismo htjeli miješati. Jedini nogometaš čiji smo singl status uspješno provjerili je Ante Rebić, 25-ogodišnji napadač naše reprezentacije. 

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

U rodnom Imotskom slavio se svaki njegov pokret na Svjetskom prvenstvu. Sumještani ne skrivaju ponos što je Ante odrastao, obrazovao se i učinio svoje prve nogometne korake baš tamo. Ističu kako je ostao uvijek isti. Vjeran je, kažu nam, vrijednostima koje su mu usađene kod kuće, a opet je ponosit i snalažljiv. 

Nije nam preostalo drugo nego da se pokušamo raspitati kod njegove obitelji. Oni, naime, ne vole pozornost javnosti i radije se drže podalje od svjetala reflektora. Na pompozne izjave i velike naslove nisu bili spremni. Mi ih, dakako, posve razumijemo. 

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

 | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Miranda Cikotic/PIXSELL Rodna kuća Ante Rebića. Ipak, do njegove mame uspjeli smo doći preko posrednika. Ispričavši se zbog nespremnosti da govori više i duže, poručila je našoj novinarki jednu jedinu stvar: ''Neka slobodno napiše da moj Ante nema djevojku.''  A mama, kao baš svaka mama, voljela bi da se skrasi. Kratko i slatko! Gospođa Rebić baš nam je uljepšala dan. 

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar NicoleChatrine

    NicoleChatrine

    Ima Ante Rebic Facebook? 💁🏻💁🏻💁🏻
  • Avatar NicoleChatrine

    NicoleChatrine

    Sretno danas!!🇭🇷❤️