Stars

Sinčić Domagoja Vide svima nam je ukrao srce

Maleni David bio je glavna zvijezda velikog slavlja u Donjem Miholjcu

Prizor u kojemu ovaj neodoljivi dječačić trči bos po nogometnom terenu nakon što se naša reprezentacija plasirala u finale svjetskog prvenstva, obišao je svijet i postao viralni hit na društvenim mrežama. Mališan, koji je zasigurno osvojio srca svih ljubitelja nogometa, sin je nogometaša Domagoja Vide i njegove supruge Ivane.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Nakon pobjede naše reprezentacije nad Engleskom, 3-godišnjak je potrčao u zagrljaj svome ocu kako bi s njim proslavio pobjedu. Bio je to uistinu prizor koji je rastopio sve prisutne i sve one ispred malih ekrana. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Malom su se Davidu na travnjaku pridružila i djeca Ivana Strinića, 3-godišnji Petar i 4-godišnja Marta te djeca Ivana Perišića, 5-godišnji Leonardo i 4-godišnja Manuela. Ipak, vjerujemo kako će maleni David ostati kao najupamćeniji vatreni navijač. 

Možda vas zanima Najemotivnije Insta fotke s dočeka Vatrenih Rubrika Život Život

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Njegova majka Ivana na svom je Instagram profilu objavljivala fotografije na kojima David na svakoj utakmici navija za svog tatu i cijeli njegov tim, a nije izostala njegova podrška ni na dočeku u Donjem Miholjcu, koji je bio pripremljen za njegovog oca. U slučaju Vida, doista vrijedi ona - kakav otac, takav sin! Tata Vida došao je na doček u slavonskoj narodnoj nošnji i sa šeširom, baš kao pravi Slavonac, a da jabuka ne pada daleko od stabla, vidjelo se na sinčiću Vida, koji je imao maleni slavonski šeširić. Ma, mi smo se naprosto istopili!

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0