Život 16. srpnja 2018.

Najemotivnije Insta fotke s dočeka Vatrenih

Pixell/PIXELL.

Već satima srca Hrvata diljem svijeta kucaju kao jedno - naše Vatrene dočekali smo kako samo mi znamo, a ovo su neke od fotki koje su nas osvojile

Od jutra odjeveni u kockaste dresove jurili smo na jedan od punktova gdje će prolaziti Vatreni. Vraćaju se naši dečki, za nas prvaci svijeta u nogometu, ekipa koja bez zadrške ostavlja dušu i srce na terenu. Najmanje što su zaslužili bio je doček koji će okupiti ljude iz cijele Hrvatske i zapravo biti cjelodnevni party - a to su bogme i dobili.

Vatreni su se satima vozili rutom koja inače traje samo pola sata; pjevali su, snimali Instagram storyje, išli live, potpisivali dresove, zastave, kape, pili i zezali se, baš kako i priliči timu koji nas je ujedinio tako jednostavno - samo dobrim nogometom. Navijači su strpljivo, puni entuzijazma i žara doslovno satima stajali i čekali na mjestu, trpili su vrućinu i pljusak, više od 500 ih je i kolabiralo, ali se od ideje da s Vatrenima proslave fantastično srebro na Svjetskom prvenstvu nije odustajalo. I svaka vam čast ekipa, pokazali smo koliko smo ponosni, što na dečke, što na sebe i prije svega na to što smo Hrvati. Evo nekih od fotkica koje fantastično prikazuju današnju atmosferu - svi za jednoga, jedan za sve.

 

A post shared by Δ sandro (@next_in_line) on

 

A post shared by Barbara Čunčić (@barbs55) on

 

A post shared by Luka (@lukadajcer) on

 

A post shared by Aleksandra Đorđić (@alexdordic) on

 

A post shared by Yunica (@yunincroatia) on

 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

 

#CRO #iznadsvihhrvatska #šampioni #zagrebgori #doček #srcevatreno

A post shared by Anita B.Š. (@belani_2002) on

 | Autor: miss7 miss7

 

A post shared by Maja (@renesansna_teta) on

 

A post shared by Maria M. Bacic (@signorina_maria_) on

 

A post shared by Francesco Reffo (@repphotographer) on

 

A post shared by Ante Rašić (@ante.rasic37) on

Komentari 0