Stars

Severinin koncert u Zagrebu: Suze, molitva i bezrezervna podrška njezine publike

  • Severina Kojić je sinoć održala koncert u zagrebačkoj Areni
  • Na početku koncerta Severina se zahvalila svojoj majci te se pomolila
  • Tijekom izvođenja pjesme 'Rođeno moje' nije mogla suspregnuti suze

"Ovo pjevam ne samo za svog sina, već za svu dicu i za sve majke", poručila je sinoć s pozornice prepune zagrebačke Arene Severina Kojić najavljujući pjesmu 'Rođeno moje', a pjevačica nije mogla suspreguti suze dok je izvodila pjesmu. Unatoč tome što proživljava najteže dane u životu, Seve je svojoj publici priuštila gotovo trosatni spektakl, a ona joj je uzvratila bezrezervnom podrškom skandirajući njezino ime te joj se pridružujući u molitvi s kojom je Severina započela koncert. "Inače ovo ne radim na koncertima, ali večeras mi to baš treba", rekla je Severina.  

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Možda vas zanima Severina se oglasila uoči koncerta: Molim vas, večeras samo veselje i ljubav Rubrika Stars Stars

Dijelu publike su podijeljene majice s natpisom “Seve, svi smo uz tebe”, a atmosfera u Areni je to itekako dokazala. Severina je izvela više od svojih 30 hitova tijekom produkcijski iznimno zahtjevnog koncerta u kojem je sudjelovalo i 16 plesača, 15 glazbenika te simfonijski orkestar, a pjevačica se sinoć toplim riječima zahvalila i svojoj majci.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

"Ima vas jako puno koji me pratite u stopu, ali ima jedna koja me tako prati cijeli život. Imali smo trenutaka kad sam bila nestašna, ali je ona uvijek bila na mojoj strani. To je moja mama. I njoj posvećujem ovu pjesmu", rekla je Severina i zapjevala 'Dalmatinku'.

 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL

 'The Magic Tour' završava u Ljubljani, 21. prosinca, a pjevačica je tijekom ove turneje, osim sinoćnjeg u Zagrebu, održala i koncerte u Splitu te Beogradu. 

 

Možda vas zanima Severina Kojić ne skriva svoju tugu: "Znaš, sine to su samo neki papiri koje je netko ispisao" Rubrika Stars Stars
Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0