Stars

Severina, Rozga, Beyoncé... Sve slavne cure nose boju sezone

Ove sezone ružičasta je nova crna - a zvijezde to već dobro znaju

Možeš li, osim profesije i Dalmacije, nabrojati barem jednu stvar koja je zajednička Severini Kojić i Jeleni Rozgi? Mi možemo! Ljubav spram mode. A čini se i da obje čitaju naše modne priče. Sjećaš se ovog miss7 fashion članka kako je ružičasta nova crna?!

Možda vas zanima Princeze pozor: ružičasta je nova crna! Rubrika Moda Moda

Da, nisi samo ti koja je odmah otrčala u shopping i kupila neki komad odjeće u ovoj hit boji sezone! To su napravile i domaće i svjetske zvjezde, jer ružičasta i sve njezine varijacije na temu MUST HAVE su u ormaru fashionistica.
Baš su i Severina i Jelena Rozga na svojim istagram profilima podjelile fotografije na kojima se vidi da imaju isti ukus – barem kada su boje u pitanju. Severina je u zagrljaju svoga supruga Igora Kojića isfurala 'vruću robu' odnosno odlučila se za ružičastu!

 

❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 S druge strane, kolegica Jelena Rozga se na svom Instagram profilu obračunala sa svima onima koji o njoj pričaju laži...a tvrdnju kako su joj svi ti što joj pričaju iza leđa s razlogom upravo tamo – iza njezinih leđa  - samouvjerena je Jelena zapečatila i trendovskom modnom kombinacijom – haljinicom boje koja je ove sezone baš IN!

 

Don’t worry about those who talk behind your back, they’re behind you for a reason. 😊 #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Svoju ružičastu haljinicu obožava i pjevačica Maja Šuput, a seksi Nives Celzijus otišla je korak dalje pa je u hit boji sezone nabavila i kućni ogrtač!

 

Moj Hammerhand 🔨🔨🔨💪💪😂😂😂😂

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

 

 

Drijemkanje u pauzi 😪 #beautysleep #spincity

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Da su naše zvjezde na pravom putu, dokazuju i svjetske modne ikone poput Beyoncé koja je ružičaste hlače jako dobro ukomponirala u šarenu modnu kombinaciju, ali i Rite Ore čija bluza govori da je pjevačica podlegla novom trendu!

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Definitivno - ove sezone ružičašta je nova crna!

 

Photo: Instagram

Komentari 0