Moda

Princeze pozor: ružičasta je nova crna!

Ako si mislila da na rozu boju zaboravljamo s prvim naznakama jeseni i zime - varaš se! Ružičasta je hit boja sezone, a ovi genijalni komadi to i dokazuju...

Zbog ove će se boje okretati glave, garderoba će izgledati svježe, a tvoj outfit više neće biti strogo minimalistički i monokromatski. Iako, monokromatski trend je nešto čega se NIKAD nećemo odreći. Jer ljepota mode i jest u raznovrsnosti i kombiniranju.

Koji je najbolji način za inkorporaciju ove boje u vlastiti ormar? Okej, mi ćemo svakako predložiti jedno moćno rozo odijelo, ali i statement cipele te možda i najveći ovosezonski trend - kaputić od umjetnog krzna! Obožavamo ih jer će transformirati svaki tvoj look od običnog u itekako posebni. Plus: možda ti se tako ne čini na prvu, ali rozi komadi apsolutno savršeno se slažu s većinom boja u tvom ormaru!

 | Autor: miss7 miss7 Mango hlače (350 kuna), H&M hlače (225 kuna), Mango suknja (250 kuna)

Roze hlače ili suknju možeš kombinirati s čime god poželiš. Super stajliš će izgledati u kombinaciji s visokim čizmama, ali i uz sandale ljeti. Roza plisirana suknja idealan je komad kojim ćeš malo razbiti monotoniju svojeg zimskog ormara, ali i dalje ostati unutar neutralne palete boja. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (130 kuna), H&M (375 kuna), Mango (130 kuna)

Još jedan jednostavan način kako podići i najobičniji jesenski look je upravo uz pomoć jednog rozog pulovera. U kombinaciji s trapericama, pencil suknjom ili efektnim hlačama, ovaj će te look pretvoriti u pravu modnu zvijezdu.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (400 kuna), H&M (225 kuna), Zara (200 kuna)

Što kažeš na rozu haljinu u jesen? Mi smo apsolutno lude za ovim trendom, a tek kad vidiš koliko efektno ružičasta haljina izgleda u kombinaciji s čizmama... Obožavamo!   | Autor: miss7 miss7 Mango (700 kuna), Mango (600 kuna), Zara (600 kuna)

Ne možemo ne spomenuti kaputiće od umjetnog krzna u nježno ružičastoj boji jer su apsolutno neodoljivi. Ove sezone, krzno u boji je jedan od najvećih trendova i nema te modno osviještene cure koja ga već nije poželjela dodati u svoj ormar. Od svih nijansa, moramo priznati da nam se najviše sviđa rozi model od imitacije krzna jer nije toliko upadljiv, a opet nevjerojatno efektan. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara čizmice s biserima (400 kuna), Zara jarko roze čizme (300 kuna) i Bershka čizme iznad koljena (450 kuna)

Za kraj valja spomenuti i tihu patnju svake žene - cipele! Roze čizmice imaju posebno mjesto u našim srcima, a kako i ne bi kad izgledaju ovako dobro! Jedan model u ovoj nijansi podići će doslovno svaku kombinaciju koju možeš zamisliti. All black outfit i roze čizme? Oooo da, već imamo pik na njega

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0