Stars

Severina i Igor uživaju na Jadranu, ali svatko na svom brodu - i podbadaju se fotkama

  • Već nekoliko mjeseci kruže glasine kako su se Severina i Igor Kojić rastali, no par to nije ni potvrdio ni demantirao
  • Severina se pohvalila kako odmara u rodnoj Dalmaciji, točnije ploveći Jadranom
  • Nakon Severininih objava, oglasio se i Igor koji je također objavio kako plovi, no riječ je o posve drugoj lokaciji

Mjesecima se nagađa o navodnom krahu petogodišnjeg braka Severine i Igora Kojića. Glavni akteri dosad ova nagađanja nisu ni potvrdili niti demantirali, no prema njihovim objavama na društvenim mrežama da se naslutiti kako u njihovom odnosu ne cvatu ruže. Na Instagramu su dugo vremena pratili samo jedan drugoga, a prije nekoliko tjedana to se promijenilo. Nakon što su se mediji raspisali o tome, par se ponovno zapratio, a Igor je čak objavio zajedničku fotografiju starijeg datuma. 

Možda vas zanima Severina i Igor se više ne prate ne Instagramu, je li to znak da je braku ipak došao kraj? Rubrika Stars Stars

Prije dva dana splitska je pjevačica objavila sliku s broda na kojem uživa u kupaćem kostimu i kaftanu breda Dharma te Gucci sunčanim naočalama, a u opisu je napisala stih iz pjesme grupe Leut Magnetic ''Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi šta skuva ću izist...”. Sudeći po stihu, Severina se zaputila u rodnu Dalmaciju kako bi se odmorila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Igor Kojić također ništa nije prepustio slučaju pa je tako danas objavio Instagram story na kojem se vidi kako i on plovi. Sudeći prema krajolicima koji se vide na slikama, par očito ne plovi zajedno već objave nalikuju nekoj vrsti nadmetanja. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Jedan sat nakon Igorove objave, Severina nas je počastila novom fotkom. Uz selfie je napisala: ''Vitar u kosi, oni pivaju, a ja se sitim stihova Stefana Simića: "I dalje biram ljude po duši. Ne po zvanju, statusu, parama... Ili nekoga osećam ili ne osećam. Ili mi prija ili ne prija. Ako ne prija. Nema te sile da tu ostanem.'' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Severinini pratitelji su ostali oduševljeni riječima koje je odabrala, a jedan detalj nam je zapeo za oko. Na fotografiji pjevačica rukom drži kosu koju je vjetar razmrsio, a na istoj toj ruci, na prstenjaku, se vidi prsten kakav je nosila i tijekom braka. Koja je prava istina između supružnika Kojić znaju samo oni i njima bliski ljudi, a do neke druge objave možemo samo nagađati.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ah