Stars

Severina i Igor se više ne prate ne Instagramu, je li to znak da je braku ipak došao kraj?

  • Već neko vrijeme se u kuloarima šuška kako je došao braku Severine i Igora Kojića 
  • Pjevačica i nogometni menadžer jedino su jedno drugoga pratili na Instagramu, ali od danas se ne prate
  • Par se vjenčao 2015. godine i to dva puta, prvi put u rujnu u Istri, a zatim dva mjeseca u Beogradu

Već nekoliko mjeseci šuška se kako postoje problemi u braku jedne od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima Severine (48) i njezinog 16 godina mlađeg supruga Igora Kojića. Iako par u javnosti nije komentirao navode o problemima, danas su se prestali pratiti na Instagramu što je dodatno potaknulo nagađanja. Naime, od vjenčanja  2015. godine, na Instagramu su pratili samo jedno drugoga. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Javnost je prvo primijetila da je Igor maknuo profilnu sliku s pjevačicom koja mu je bila na profilu duže vrijeme, kao i da si supružnici ne lajkaju objave kao što su do prije nekog vremena. Igor je čak jučer objavio i video u kojem je označio suprugu te je njime pokušao stati na kraj nagađanjima, no pjevačica ga nije lajkala, a Igor je objavu uklonio.

Možda vas zanima Zbog prebizarne liste zahtjeva Severina se žestoko posvađala s Kojićima? S Igorom više ne priča, spominje se i razvod! Rubrika Stars Stars

Severina je tijekom karantene boravila u Beogradu, u obiteljskoj kući Kojićevih, no tamo je prekršila policijski sat, a nagađa se da je razlog tome odlazak iz kuće nakon svađe s Igorom. Brzo nakon tog incidenta pjevačica se vratila u Zagreb gdje je i 21. travnja proslavila 48. rođendan, a Igor nije bio s njom niti joj je taj dan posvetio Instagram post kao što je to radio prijašnjih godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Podsjetimo, par je imao nekoliko vjenčanja, a prvo od njih je održano u rujnu 2015. godine u istarskim Balama u u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Dva mjeseca nakon intimne ceremonije, par je organizirao vjenčanje u Beogradu na kojem je prisustvovalo nekoliko stotina uzvanika te velik broj poznatih osoba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Severina i Igor u prosincu 2018. godine otputovali su na odmor na Zanzibar te su tamo imali svoje treće vjenčanje. Severina je odjenula ljubičastu nošnju te se okitila tradicionalnim afričkim nakitom, a do Igora je došetala u pratnji žena iz plemena Masai. Igor je za tu priliku bio odjeven u crvenu nošnju, a razdragana pjevačica je slike podijelila na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Možda vas zanima Kakva promjena! Severina je odrezala šiške i moramo priznati da joj baš dobro pristaju Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0