Stars

Selena Gomez prva je žena s 400 milijuna Instagram pratitelja - ova njena 4 posta su rekorderi u prikupljanju lajkova

  • Selena Gomez nije prvi puta najpraćenija žena na Instagramu, no sad je uz tu titulu došla i brojka fascinantnija nego ikad
  • Fanovi obožavaju njezinu iskrenost koja se osjeća i preko ekrana - dok otovreno govori o svojim bolestima, psihičkim problemima, djeleći fotografije bez šminke i osnažujući druge
  • Izdvojili smo njezine postove koji su najglasnije odjeknuli i u najkraćem vremenu dosegnuli više od milijun lajkova. Ako i nisi Selenin fan, shvatit ćeš zašto
  • Pročitaj također: "Za vrijeme maničnih epizoda, kupila bih auto svima koje poznajem" ispričala je Selena Gomez

Selena Gomez postala je prije nekoliko dana prva žena koja je dosegla i premašila nevjerojatnu brojku od 400 milijuna pratitelja na Instagramu. Više fanova od nje na toj društvenoj mreži imaju samo dvojica muškaraca, nogometne zvijezde Ronaldo i Lionel Messi. Pjevačica je prije nešto manje od mjesec dana došla do brojke od 381 milijuna pratitelja na svom Ig profilu čime je prestigla Kylie Jenner kao najpraćeniju ženu Instagrama. Seleni to nije prvi put na je na vrhu te liste, no sad je broj doista fascinantan, najveći koji je ijedna ženska osoba ikad dosegnula - a sad je već i prešao 402 milijuna. 

Moglo bi se o njezinom uspjehu pisati i u smislu kako su zloba Hailey Bieber i Kylie Jenner i njihovi podrugljivi postovi na njezin račun pomogli Seleni (jesu, ali samo donekle, jednako kao što su njih dvije zbog toga izgubile hrpu pratitelja), no to bi bilo nepravedno prema 30-godišnjoj pjevačici i glumici koja trenutačno blista u drugoj sezoni serije 'Only Murders in the Building'. Fokusirat ćemo se na najpozitvnije Instagram objave pjevačice, one koje su imale najviše odjeka i napokon, priskrbile joj toliko obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

NAKON što je postala prva žena koju na Instagramu prati više od 400 milijuna korisnika, Selena Gomez je na toj društvenoj platformi objavila niz fotografija na kojima se vidi kako pozira s fanovima na koncertima. "Kad bih barem mogla zagrliti vas svih 400 milijuna", napisala je u opisu objave. A mi smo odlučili izdvojiti njezina četiri posta-rekordera: one koji su u najkraćem vremenu došli do milijun pregleda poput onog viralnog bez šminke ili fotke u badiću nakon transplatacije bubrega. 

Možda vas zanima Selena Gomez je sjajno odgovorila kritičarima koji su je prozvali zbog težine Rubrika Life&style Life&style

'Neslavni' selfie bez makeupa

Selena Gomez je objavila svoju fotografiju na kojoj je potpuno bez šminke: gleda u kameru svježe umivena lica, s raspuštenom kosom u jednostavnoj crnoj majici bez rukava. “Violet chemistry,” napisala je u captionu citirajući pjesmu Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

"Kraljica kraljuje" napisao je jedan fan, "Evo je u svoj njezinoj ljepoti" dodao je drugi. Paris Hilton reagirala je emotikonom sa srcima u očima, jednako kao i mnoštvo drugih pratitelja.

“Dragi svi koji hejtate Selenu, molim vas učinite svima uslugu, maknite Photoshop sa svojih fotografija i budite prirodni na slikama prije nego što išta kažete" poentirao je treći. 

Rođendan u Italiji

Selena je rođendan dočekala u Italiji, a njezin rođendanski post je brzinom rakete dostignuo više od milijun pregleda. Pjevačica nosi lijepu ljetnu haljinu sa cvjetovima i točkama, a na fotografiji je prepoznatljiva talijanska vizura iza nje. "Ja, dok očajnički pokušavam izgledati kao iz Fellinijevog filma" napisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Fotografija iz djetinjstva

Kad je Gomezova objavila svoju fotografiju iz djetinjstva, to je postao jedan od najpopularnijih postova svih vremena. Na slici se mala Selena, u dobi od otprilike devet godina, u žutoj majici i s konjskim repom na glavi, sretno smije u kameru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

"Draga mlađa ja, nemoj se bojati zatražiti pomoć" napisala je u captionu. "Danas je Međunarodni dan žena i želim da svaka od nas bude nježnija prema sebi" nastavila je. "Napišite mlađoj sebi @RareBeauty #rarereminder i zaljepite ga na ogledalo da vas podsjeća da zaslužujete najbolje. Volim vas."

Plavi jednodijelni badić

Pjevačica, nakon što joj je transplantiran bubreg, objavila je svoju fotografiju u jednodijelnom elegantnom svijetloplavom kupaćem kostimu. Fotografija se nadovezala na diskusiju o tome kako se nosi s ožiljkom koji joj je ostao nakon operacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

"Sjećam se da mi je nakon trasplatacije, isprva bilo vrlo teško pokazati ožiljak" napisala je. "Nisam željela da se vidi na fotografijama i zato sam nosila odjeću koja ga pokriva. Sad se, više neko ikad, osjećam punom samopouzdanja glede toga tko sam i kroz što sam prošla... i ponosna sam na to."

Photo: Instagram@selenagomez
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Popularna