Life&style

Selena Gomez je sjajno odgovorila kritičarima koji su je prozvali zbog težine

  • Izdanje Selene Gomez na dodjeli Zlatnih globusa nije se svima svidjelo
  • Nosila je Valentino baršunastu haljinu s velikim dekolteom, a neki kritičari su je prozvali da bi trebala izgubiti koji kilogram
  • Ali Selena im je jasno dala do znanja što misli o tome

Selena Gomez je prošli tjedan zablistala sa svojom mlađom sestrom Gracie na dodjeli Zlatnih globusa. Za tu priliku pjevačica i glumica, koja je bila nominirana za najbolju glumicu u televizijskoj seriji, a nominaciju je zaslužila ulogom u hvaljenoj seriji 'Only Murders in the Building', odlučila se za ljubičastu baršunastu Valentino haljinu s velikim dekolteom i velikim spuštenim puf rukavima. Mnogi su pohvalili Selenin izgled, ali mnogi i nisu bili zadovoljni.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Kritičari su komentirali njezino izdanje pozivajući je da 'izgubi koji kilogram', na što je Selena brzo odgovorila u Instagram liveu. 
Rekla je, obraćajući se svojoj sestri: "Trenutno sam malo velika jer sam uživala tijekom blagdana. Je li tako?". 
Gracie se složila, na što se Selena nasmijala i dodala: "Ali nas nije briga za to". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


 

Ovo nije prvi put da je Selena odgovorila ljudima koji je prozivaju zbog težine. Prošlog travnja u videu na TikToku je rekla je kako mršavost nije vrijedna da se odriče svoje omiljene hrane priznajući kako je upravo naručila četiri tacosa, tri rolice, prženi luk i sendvič s piletinom u restoranu. "Iskreno, ne brinem oko svoje težine jer bi me ljudi prozivali u svakom slučaju. 'Premršava si,' 'Predebela si,' 'To ti ne pristaje.' 'Bla, bla , bla...Kuč*o, ja sam savršena ovakva kakva jesam. Moralna poruka ove priče? Zbogom!", bila je jasna Selena. 

Selena Gomez Možda vas zanima "Za vrijeme maničnih epizoda, kupila bih auto svima koje poznajem" ispričala je Selena Gomez Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0