Stars

Sandra Perković dečku posvetila romantičnu čestitku povodom godišnjice veze: “Hvala ti na svemu jedini moj!“

  • Sandra Perković i njen dugogodišnji dečko Edis, slave desetu godišnjicu veze
  • Povodom velike obljetnice ljubavi, Sandra je Edisu posvetila emotivnu objavu na Instagramu
  • Ispod fotografije, sretnom paru svi su poželjeli još mnogo godina ljubavi 

Naša uspješna atletičarka i olimpijka, 31-godišnja Sandra Perković sve je raznježila posljednjom objavom na svojem Instagramu. Povodom 10-godišnjice veze s dečkom Edisom Elkasevićem, Sandra je objavila zajedničku fotografiju ispred spomenika Vječna vatra u Sarajevu te u opisu fotografije zahvalila Edisu na svemu.

„Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.

Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!

Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam 10. godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te!!“, napisala je Sandra u emotivnoj objavi.

Sandra Perković objavila novu fotku na kojoj strastveno ljubi svog trenera Možda vas zanima Sandra Perković objavila fotku na kojoj strastveno ljubi svog trenera i emotivnu poruku Rubrika Stars Stars

Sandra i osam godina stariji Edis u vezi su već godinama, a upoznali su se 2012. Edis je godinu dana kasnije postao Sandrin trener te od tad zajedno prolaze kroz privatne i sportske uspjehe.

U komentarima ispod objave brojni su obožavatelji i prijatelji Sandri i Edisu poželjeli još mnogo godina sreće i ljubavi. Glumica Ana Gruica je komentirala: “Uuuuuu kako volim ljubav, to je jedino #onobitno“, dok je voditeljica Ana Radišić napisala: „"Čestitke predivni ljudi. Volite se kao do sada. A mi vam želimo stotku! Divni ste".

Ovo su još neki od komentara obožavatelja: „Da ih dočekate jos puno u zivotu sa srećom i zdravljem“, "Draga nek Vam ljubav traje vječno", „Čestitke i još mnogo mnogo zajedničkih godina i pobjeda!“, "Ajme sva sam se naježila, ali onako baš lijepo od riječi i emocija. Istina je da ste predivan par“.

Možda vas zanima Adele privlačila pažnju leopard uzorkom na romantičnom izlasku s dečkom Richem Paulom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0