Stars

Salma Hayek izvrsno nosi svoje 54 godine. I hrabro je pokazala koliko je zapravo sijeda

  • Tko ne bi želio tako izgledati s 54 godine! Salma Hayek je zakon
  • Osim što lijepo stari, ima opušten odnos prema godinama pa je tako pokazala svoje sijede - kako zapravo izgleda prije no što je "srede" za snimanje ili crveni tepih
  • Tih nekoliko ženskih trikova nitko joj ne može zamjeriti...

Prije nekoliko dana, točnije 2. rujna Salma Hayek napunila je 54 godine. Američku glumicu meksičkog porijekla uvijek navode kao jedan od primjera kako fantastično nosi svoje godine. I doista, Salma ne samo da stari dostojanstveno, ona stari lijepo. I čini se bez ikakvih estetskih korekcija (ili su one tako dobro izvedene da se glumica nije pretvorila u grotesknu masku poput mnogih njezinih kolegica iz Hollywooda).

I dalje vitka, bujnog poprsja koje joj je oduvijek gotovo pa zaštitni znak i lica s vrlo blagim borama (u pokoji skupi kozmetički tretman ne sumnjamo), uzor je mnogim ženama koje se približavaju pedesetoj- čak i u kupaćem kostimu djeluje mlado. Jedan od njezinih aduta je i gusta i lijepa kosa, a koliko glumica ima opušten odnos prema svojim godinama pokazuje i slika koju je objavila na Instagram profilu. "Konačno sam sredila korijene" napisala je uz fotku prije no što su je sredili za jedno snimanje.

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice Rubrika Beauty Beauty

Također, na slici je i bez šminke. Svejedno, ipak potpisujemo da s 54 tako izgledamo. Fantastično!

 

Photo: Shutterstock/instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ko stara baba