Stars

Prirodna ljepotica! Salma Hayek objavila fotku bez make-upa, zar ova žena doista ima 53 godine?

  • Salma Hayek godinama ne silazi s liste jedne od najljepših i najseksepilnijih glumica
  • I u opuštenom izdanju, dok vrijeme provodi relaksirajući se u bazenu, Salmina ljepota je besprijekorna
  • Nakon što je objavila selfie bez trunke make-upa, obožavatelji su ostali zatečeni njezinom prirodnom ljepotom ali i mladolikošću

Bezvremenskim seksepilom glumica Salma Hayek počastila je svoje pratitelje na društvenim mrežama. Na fotki u kojoj pozira mokre kose dok uživa u bazenu Salma je pokazala kako uistinu zna kako koketirati s objektivom. No, više od 14 milijuna njezinih pratitelja na Instagram profilu za oko je zapela i njezina izrazita mladolikost iako je ova glumica navršila 53 godine

Možda vas zanima Godine su stvarno samo broj! Salma Hayek (53) i Melanie Griffith (62) pokazale su svoje zavidne linije Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agua 💧 #water #nomakeup

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

‘’Volim što objavljuješ fotografije prirodne ljepote, osvježavajuće je za razliku od fotošopiranog savršenstva. Hvala ti’’, Ti si zaozbiljno najljepša žena ikad’’, ‘’Seksi, Bez make-upa. Woooooow’’, ‘’Još uvijek imaš 27 godina…uvjeren sam’’, ‘’Pravi anđeo’’, ‘’Tako lijepa i vrlo seksi’’, neki su od komentara na objavljen post. 

No, početkom ovog tjedna glumica, koja već dugo nosi titulu jedne od najljepših lica s ekrana, izjavila je kako sebe nije oduvijek doživljavala ljepoticom. Kakav je njezin zapravo stav o ljepoti otkrila je u razgovoru za magazine People Beautiful Issue prošli mjesec. 

‘’Moji najdraži dani su kada ne nosim makeup i ne gledam se u zrcalo jer ne razmišljam o tome kako izgledam. Samo sam prisutna i radim ono što volim’’, izjavila je Salma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wind #aire

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Dodala je kako je kod nenošenja make-upa najbolja stvar što ne razmišlja kako izgleda bez šminke ili je li zaboravila nanijeti make-up. ‘’Kada samo živiš svoj život, šminka ti nije prioritet’’, dodala je Salma. 

Glumica koju je pamtimo po ulogama u mnogim velikim filmskim hitovima priznala je kako je u mladosti bila nesigurna, ali je iz toga i puno naučila. 

‘’Kad pogledam fotografije sebe u 30-ima i 40-ima, vidim se ljepšom nego što sam sebe vidjela u to vrijeme. Prije sam se puno kritizirala. Sada kada se pogledam u ogledalo pomislim koliko ću se voljeti za deset godina’’, priznala je glumica. 

Zvijezda filma ‘’Kao šefica’’ otkrila je kako su joj tijekom karijere nametali uloge u kojima nije mogla biti sasvim svoja. 

''Nažalost, nisam nikad imala puno prilika odigrati dijelove gdje sam mogla upotrijebiti mnoge stvari koje sam naučila. Redatelji su mi znali savjetovati da radim gluplje i brže –zvučim gluplje i govorim brže'', ispričala je Salma. 

Hayek se sa svojom obitelji, suprugom François-Henrijem Pinaultom (57) i kćerkicom Valentinom Palomom (12), zbog epidemije izolirala u njihovom domu u Londonu.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0