Stars

Godine su stvarno samo broj! Salma Hayek (53) i Melanie Griffith (62) pokazale su svoje zavidne linije

  • Dok se mi "borimo" sa kišom i tmurnim vremenom, glumica Salma Hayek uživa na rajskim plažama
  • Pažnju medija privukla je fotografijama u kupaćem kostimu koji otkriva zavidnu liniju ove 53-godišnjakinje
  • Sjajne komentare privukla je i glumica Melanie Griffith koja se u 62. godini također odlučila "ogoliti" na društvenim mrežama

Salma Hayek podigla je prašinu na društvenim mrežama dvjema fotografijama u kojima pozira u jednodijelnom kupaćem. Dok se mi borimo s padom temperatura i pogoršanjem vremena te hrlimo u kapute i duge veste, slavna glumica uživa u sunčanom odmoru. Premda je u rujnu proslavila 53. rođendan nije se libila pozirati u 1500 kuna vrijednom kupaćem brenda Lucette.

Možda vas zanima Četvrtasto lice uz ovaj trik izgledat će izduljenije i 'mekše' Rubrika Moda Moda

 

Njezini pratitelji nisu propustili hvalospjevima obasuti ovu objavu te je glumica zaprimila mnoštvo komplimenata na svoj izgled. Doima se kao da je kod Salme sve savršeno, no sama je u objavi priznala kako joj jedna stvar ne ide od ruke, a to su upravo društvene mreže. Meksikanka se našalila kako nerijetko krivo postavi fotografiju ili uz nju priloži neodgovarajući opis. No, sudeći po boju lajkova Salma nema nikakvog razloga za brigu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like #turtles on the beach 🐢 Me gustan las tortugas en la playa

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Možda vas zanima Stručnjaci savjetuju: Kako ćeš istrenirati mozak da se konačno prestaneš brinuti zbog svega Rubrika Life&style Life&style

Neočekivani potez izazvao pozitivne reakcije

Još je jedna glumica ovih dana podigla buru svojim poziranjem u donjem rublju. Premda ta vijest na prvu djeluje uobičajeno i po ničemu senzacionalistički, svoj uspjeh duguje tome što je svoju zavidnu liniju u sedmom desetljeću života odlučila pokazati glumica Melanie Griffith. 

Ovaj neočekivani potez donio je glumici niz pozitivnih reakcija, a njezini pratioci su zaključili kako i u 62-godini još uvijek posjeduje "ono nešto" te može parirati znatno mlađim kolegicama. Također, iskazali su zadovoljstvo što je teško životno razdoblje iza nje. Glumica se nakon borbe s ovisnošću posvetila zdravom načinu života te liniju održava vježbanjem pilatesa i svakodnevnim trčanjem.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0