Stars

Slavna glumica postala kapetanica i poručila: "Volim te Hrvatska!"

  • Salma Hayek Pinault, jedna od najvećih holivudskih ljepotica, odnedavno ponovno boravi u Hrvatskoj na snimanju novoga filma
  • Objavila je video u kojem uživa u novoj ulozi - upravljajući gliserom, a ispod njega je napisala: "Volim te Hrvatska!"
  • Posebno je pritom do izražaja došla njezina egzotična ljepota koja nije mogla proći nezamijećeno niti u šetnji splitskom rivom

Prekrasna holivudska glumica ponovno uživa u čarima hrvatske obale. Salma Hayek Pinault nalazi se u Splitu na snimanju novoga filma Bliss u kojem joj je partner Owen Wilson.

Čini se da se 52-godišnja diva odlično snalazi i izvan seta jer je na svom Instagram profilu objavila snimku na kojoj splitske čari upoznaje - upravljajući gliserom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you Croatia! 🇭🇷 Te quiero Croatia! #Croatia #blissmovie

Ein Beitrag geteilt von Salma Hayek Pinault (@salmahayek) am

Snimka ne sadrži zvuk, no prema širokom osmijehu koji nosi, uloga "kapetanice" Salmi je, čini se, odlično sjela. Vidno odušvljena ovom pustolovinom i pogledom na hrvatsku obalu, glumica je ispod videa jednostavno napisala: "Volim te Hrvatska!".

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Salma Hayek Pinault

Za tu je priliku odabrala lepršavi topić žute boje s crnim točkicama na jedno rame. Kosu je podigla u punđu i stavila velike okrugle naušnice pa još jednom dokazala da je doista jedna od najljepših žena Hollywooda. Nismo ni sumnjali da će to potvrditi i njezini pratitelji pa joj je tako i kolegica Zoe Saldana napisala da je prelijepa, a uslijedila je hrpa pozitivnih komentara koji slave njezinu egzotičnu ljepotu.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

U Hrvatsku je lijepa glumica stigla početkom tjedna, a ubrzo nakon toga u samom je srcu Splita krenula sa snimanjem filma. U njemu je utjelovila beskućnicu Isabel koja mijenja život nedavno razvedenom Gregu, a kojeg glumi Wilson. Snimalo se na Prokurativama i na Rivi, a ljepotica je zasjala u dvjema monokromatskim maksi haljinama, jednoj bijele, a drugoj crne boje.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Čini se da ljubav prema Hrvatskoj samo raste jer prelijepa je Salma oduševljena još od prošlog posjeta.

Možda vas zanima Ryan Reynolds u odijelu skočio u more, Salma Hayek sprijateljila se sa sokolom Rubrika Stars Stars

Bilo je to na proljeće kad je s kolegama Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom snimala film The Hitman's Wife'S Bodyguard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Salma Hayek Pinault (@salmahayek) am

Snimalo se tada u Istri te Zagrebu i njegovoj okolici, a Salma je ovdje s obitelji provela i uskrsne praznike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Salma Hayek Pinault (@salmahayek) am

Obišla je tada nekoliko istarskih lokacija, među kojima su i Rovinj te Brijuni na kojima je uživala sa svojim suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Salma Hayek Pinault (@salmahayek) am

Čini se da joj je već tada Hrvatska prirasla srcu pa ne čudi da ju je, vidjevši i dalmatinsko podneblje, toliko zavoljela!

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0