Stars

Ryan Gosling je otkrio rijedak uvid u obiteljski život s Evom Mendes i njihovom djecom

  • Ryan Gosling otkrio je dosad nepoznate detalje oz privatnog života
  • On i partnerica Eva Mendes poznati su po tome da svoj obiteljski život vješto skrivaju
  • Ryan je progovorio i o svojim kćerima i kako se nose s njegovim poslom

Ryan Gosling i Eva Mendes zajedno imaju dvije kćeri, Esmeraldu (7) i Amada (5). U novom intervjuu, 41-godišnji glumac otkrio je kako se nosi s roditeljstvom usred pandemije i razumiju li njegove kćeri njegov posao u potpunosti.

U nedavnom intervjuu za britanski GQ, Ryan Gosling obožavateljima je dao rijedak uvid u svoj obiteljski svijet koji inače strogo skriva od javnosti.

Dok su razgovarali o prolaznosti vremena, zvijezda filma „La La Land“ napomenuo je kako je to „nešto o čemu mnogo razmišlja sad“ te da njegova djeca „tako brzo odrastaju pa moram pažljivo gledati na sat kako do sad nikad nisam“.

Kao i mnogi drugi roditelji, glumac je priznao kako on i njegova partnerica Eva Mendes puno vremena provode pokušavajući zabaviti svoju djecu, što je bilo jako izazovno tijekom „lockdowna“ zbog pandemija Covida-19.

„Naša djeca bila su u teškoj situaciji jer se nisu mogla vidjeti s drugom djecom i družiti se s ljudima, a Eva i ja smo se trudili da napravimo što najbolje možemo od te situacije“.

Dodao je i kako su on i Eva „glumili više u karanteni nego u svim svojim filmovima. Doduše, publika je bila zahtjevnija“, našalio se Ryan.

Margot Robbie u ulozi Barbie Možda vas zanima Barbie i Ken napokon kao filmski hit? Jedan miljenik žena će zaigrati uz Barbie koju tumači Margot Robbie Rubrika Life&style Life&style

Govoreći o svojim filmovima, Gosling je rekao da mu se ne žuri pokazati ih svojoj djeci te da su one još u dobi kad im može biti teško razabrati između stvarnih i nestvarnih aspekata njegovog posla.

GQ tako navodi da je malena Esmeralda bila na snimanju filma „Blade Runner 2049“ iz 2017 i gledala scenu tučnjave između Ryana Goslinga i Harrisona Forda. Usred snimanja scene, Esmeralda je rekla „Ti pobjeđuješ“, na što ju je Harrison Ford upitao „A što sa mnom?“.

Također, Goslingove kćeri mislile su kako njihov tata stvarno radi na Mjesecu dok je snimao film „Prvi čovjek“, gdje je utjelovio Neila Armstronga.

No, Ryan ipak kaže kako sad, budući da su malo starije i malo bolje shvaćaju prirodu njegovog posla. 

Ryan Gosling i Eva Mendes u intervjuima uvijek kratko govore o svojoj djeci, a od svjetla reflektora ih jako štite, kao i njihovu privatnost. Za Mendes, to uključuje i ne objavljivanje njihovih fotografija na društvenim mrežama.

„Oduvijek sam imala jasnu granicu kad se radi o mom partneru i o mojoj djeci“, poručila je 47-godišnja glumica jednom Instagram pratitelju 2020.

„Mogu govoriti o njima, naravno, u granicama, ali ne želim objavljivati fotografije iz našeg svakodnevnog života. Budući da su moja djeca još uvijek malena i ne razumiju što objavljivanje njihovih fotografija zapravo znači, nemam njihov pristanak."

"Ne planiram objavljivati njihove fotografije sve dok same ne pristanu na to.“

Gosling i Mendes i svoju vezu također vole držati izvan oka javnosti te ju rijetko komentiraju. Eva je o toj odluci nadodala „Što se tiče Ryana i mene, ovako nam jednostavno odgovara, da se ne izlažemo i ostanemo u svojoj privatnosti.“

Možda vas zanima Ryan Reynolds otkriva da ga često mijenjaju za Bena Afflecka: "Pitaju me kako je J. Lo" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0