Life&style
Margot Robbie u ulozi Barbie

Barbie i Ken napokon kao filmski hit? Jedan miljenik žena će zaigrati uz Barbie koju tumači Margot Robbie

  • Ona ima 62, a on 60 - izgledaju kao da su u svojim ranim 20-im godinama i jedan su od najzvjezdanijih i najljepših parova u povijesti
  • Dakako, riječ je o Barbie i Kenu, Mattelovim slavnim lutkama čija se priča već neko vrijeme seli na velika platana
  • Možda je realizacija ovog projekta bliže kako je sada poznato i tko će ponijeti ulogu Kena pored Margot Robbie koju već neko vrijeme vide u ulozi Barbie

Vijest da bi film o Barbie i njezinom odabraniku Kenu mogao osvanuti u kinima do sada smo mogli čuti i nekoliko puta. Prije nekoliko godina na ulogu legendarne Mattelove lutke pristala je Amy Schumer. Zatim je krenula glasina da će u stiletto štiklice uskočiti Anne Hathaway da bi prema posljednjim informacijama iz 2019. Barbie trebala odigrati Margot Robbie. Ako se pitaš zašto je ova vijest ponovo u fokusu svih ljubitelja slavne igračke, odgovor je prilično zgodan – naime, američki mediji tvrde kako će uloga odabranika slavne lutke pripasti upravo miljeniku žena Ryanu Goslingu!

Možda vas zanima Nova i najbolja kolekcija Barbie lutaka do sad: zašto bi djeci trebali kupiti upravo takvu barbiku? Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ryangoslingoffical__

Produkcija ipak još nije potvrdila ovu vijest, no, američki mediji navode kako će 40-godišnji kanadski glumac najizglednije pristati glumiti Kena iako je to prvotno odbio zbog nedostataka vremena. 

Ken slavi 60 godina! Pogledaj najbolja izdanja markantnog partnera slavne Barbie

Ipak, nisu svi oduševljeni ovim projektom. Feministice zamjeraju Margot jer je pristala utjeloviti lik najspornije lutke u povijesti čije je standarde ljepote u stvarnosti nemoguće postići. 

Margot Robbie glumit će Barbie | Autor: Shutterstock Shutterstock Margot Robbie glumit će Barbie

"Mislim da imamo priliku s ovim filmom vratiti pozitivu u svijet i priliku da budemo inspiracija mladima", rekla je 31-godišnja australska glumica svojedobno za Variety. 

A film 'Barbie' koji će producirati njezina kuća  producentska kuća LuckyChap Entertainment u suradnji s Mattel Films i Warner Brosom mogao bi biti ostvarenje kakvo baš i ne bi svatko očekivao. Kako je redateljica filma Greta Gerwig, koja je zajedno s Noahom Baumbachom (dvojac iza filmova "Male žene" i "Marriage story") napisala scenarij za film, ovo ostvarenje moglo bi biti daleko od prikaza savršenog života još savršenije lutke.  

Barbie i Ken osvanut će na velikom platnu | Autor: Shutterstock Shutterstock Barbie i Ken osvanut će na velikom platnu

Kada ćemo napokon saznati protagoniste dugoočekivanog filma, a naposljetku i početak snimanja pa onda i distribuciju, ostaje tek za vidjeti. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0