Stars

Ryan Reynolds otkriva da ga često mijenjaju za Bena Afflecka: "Pitaju me kako je J. Lo"

  • Glumac Ryan Reynolds je ispričao kako ga u jednoj pizzeriji mijenjaju za glumca Bena Afflecka 
  • Glumcu poznatom po humoru i duhovitosti ova zabuna ni najmanje ne smeta te ih nikada nije ispravio
  • Znaju ga pitati i kako je Jennifer Lopez

Zvijezda Deadpoola i kanadsko nacionalno blago Ryan Reynolds u nedavnom je podcastu opet zabavljao slušatelje duhovitim komentarima i pričama, a posebice zabavna bila je ona gdje je otkrio kako u jednoj pizzeriji u koju često ide osoblje misli da je on druga osoba, točnije glumac Ben Affleck. 

Genijalno! Pogledaj reklame u kojima su zvijezde poput Ryana Reynoldsa i Bena Afflecka počele glumačku karijeru

"U East Villageu u New Yorku postoji pizzerija u koju idem godinama", rekao je Reynolds. "Vjeruju da sam ja Ben Affleck i nikad ih nisam ispravio. Osjećam da ne bi bilo dobro da to otkrijem."

Reynolds kaže kako se uvijek normalno ponaša, ali oni jednostavno misle da je riječ o njegovom kolegi. Znaju ga pitati i kako je Jennifer Lopez, a on kaže "Sjajno, dobro." Pojede pizzu i ode. 

Kada ga ne mijenjaju za Ben Afflecka, zna se dogoditi da ga zamijene za drugog kolegu, sunarodnjaka i imenjaka Ryana Goslinga, kaže Reynolds.

Još prije nekoliko godina, glumac je u šali objasnio kako ga ljudi mogu razlikovati od Goslinga, a i ovoga je puta ponovio foru: 

"Razliku je lako uočiti. Ryan Gosling ima plavu kosu, a Ryan Reynolds je.... [psovka]", šali se Reynolds.

Možda vas zanima Ryan Reynolds otkrio sočne pikanterije iz bračnog života s Blake: "Evo kakav je naš seksualni život" Rubrika Stars Stars

Na pitanje kakav bi bio poznati Goslingov film "The Notebook" da je on glumio u njemu, glumac kaže da bi to bila katastrofa.
"To bi užasno propalo", rekao je. "Bilo bi grozno. Obećavam ti. Ne bi se moglo gledati."

Notebook svakako ne bi bio Notebook kakvog znamo s Reynoldsom unutra, ali sigurni smo da bi bila jedna odlična komedija. 

 

Photo: shutterstock

Komentari 0