Stars

Renée Zellweger očarala je pojavom ali i šokirala nastupom: "Ma, je li to ona pijana?

  • Američka glumica Renée Zellweger dobitnica je Zlatnog globusa za najbolju glumicu za utjelovljenje lika posrnule Judy Garland u filmu 'Judy'
  • Mnoge je iznenadila svojom gracioznom pojavom, ali i nečim zbog čega su se svi pitali je li pod utjecajem alkohola
  • Naime, glumica je progovorila neobičnim naglaskom za što postoji savršeno jednostavno objašnjenje

Sasvim simpatičan bio je šok američke glumice Renée Zellweger koja je na pozornici losanđeleskog Hiltona na 77. dodjeli Zlatni globus osvojila nagradu za najbolju glumicu u kategoriji drame. Ponosna vlasnica zlatnog kipića nakon 16 godina trijumfalno je zauzela mjesto na pozornici za utjelovljenje lika posrnule Judy Garland u filmu 'Judy', a pri tom je izgledala sjajno. U međuvremenu je izgubila čak 15 kilograma pa je za isticanje svoje vitke linije izabrala svijetlo plavu haljinu talijanskog brenda Armani. I definitivno nije pogriješila!

Možda vas zanima 5 najboljih, 5 najgorih haljina sa Zlatnog globusa i zašto je JLo tako razočarala kritičare Rubrika Moda Moda

Haljina bez naramenica s visokim prorezom u prvi plan stavila je gracioznu i nježnu pojavnost slavne glumice dok su srebrni obrubi ovu sasvim jednostavnu kreaciju učinili posebnijom. 
No, iako se radilo o haljini koja oduzima dah na vidno mršavijoj Renée koju su neki čak opisali i anoreksičnom, to nije bilo jedino što je privuklo pozornost okupljenih. Kada se glumica po primitku kipića svima zahvalila za potporu, mnogi su se iznenadili njezinim izraženim južnjačkim naglaskom

Upitnike nad glavama, za one koje ne znaju mnogo o Renée i koji smatraju da je njezin naglasak iz filmova Dnevnik Bridget Jones prirodan, zapravo je prilično lako objasniti. Atraktivna glumica rodom je iz američkog gradića Katy u Teksasu u kojem je ujedno i studirala. Štoviše, vrlo strastveno navija za svoj baseball tim Texas Longhorns. 
'' Možete odvesti djevojku iz Teksasa, ali ne možete iznijeti Teksas iz djevojke'', svojedobno je u intervjuu izjavila Renée. 

Njezino američko podrijetlo dovelo je u pitanje njezinu ulogu u filmovima Dnevnik Bridget Jones. No, nakon što se pokazalo da su Renéeine glumačke sposobnosti savršenog za utjelovljenje uloge pomalo nespretne Britanke koja je u stalnoj potrazi za pronalaskom velike ljubavi, ostalo je povijest. Ne možemo zamisliti simpatičniju Britanku koja je nakon svih zgoda i nezgoda pronašla svog Marka Darcyja, zar ne?

Osim toga, pozor svim fanovima Renée Zellweger  - priznala je da bi rado glumila u četvrtom nastavku filmova Dnevnik Bridget Jones - hura!

Možda vas zanima Renee Zellweger je pričala o Bridget Jones i rekla nešto što nas je jako razveselilo Rubrika Stars Stars

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":



Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    stravično izgleda , ko iz logora...