Moda

5 najboljih, 5 najgorih haljina sa Zlatnog globusa i zašto je JLo tako razočarala kritičare

  • U losanđeleskom hotelu Hilton održala se 77. dodjela Zlatnog globusa, a sve su oči bile uprte u crveni tepih
  • Koje su glumačke zvijezde najbolje utjelovile glamur, prosudili su stručnjaci
  • Saznajte tko je bio najbolje obučen, a tko je po mišljenju modne struke ipak podbacio

Sezona filmskih nagrada počela je na najbolji način – sve je prštalo glamurom na 77. dodjeli Zlatnog globusa koja se održala u nedjelju u losanđeleskom hotelu Hilton. Naše najomiljenije glumice imale su priliku zablistati u najoriginalnijim haljinama najvećih modnih kuća, spretno ih kombinirati sa svečanim make-upom i zaokružiti s raskošnim modnim nakitom.

Sve one uložile su veliki trud kako bi istaknule na crvenom tepihu. Ipak, sudeći prema kritičarima, neke od njih bile s(p)retnije ruke od drugih.

Jennifer Lopez – najveće razočarenje

 | Autor:

Zbog zapažene uloge u filmu Hustles, svi su zapravo očekivali da Jennifer Lopez svojim modnim statementom pomete konkurenciju. No, o uspjehu haute couture kreacije modne kuće Valentino, modni kritičari su imali podijeljeno mišljenje. Raskošna I voluminozna haljina u bijelog, zelenoj I zlatnoj boji sušta je suprotnost od seksi izdanja u najpoznatijoj haljini kakvu je J.Lo nosila – modne kuće Versace. Haljina koja je u prednjem djelu ukrašena predimenzioniranom vrpcom više je nalikovala božićnom ugođaju, zaključili su neki modni kritičari i tako je svrstali na listu gore odjevenih. No, bilo je onih koje je kreacija, uz odličan odabir Nakita I još bolji izbor frizure oduševila. Svojom pojavom na Zlatnom Globusima J.lo potvrdila je ono što već odavno znamo – ljepota je u oku promatrača.

Možda vas zanima O dva dekoltea sa Zlatnog globusa se najviše pričalo, a onaj Salme Hayek je stvarno fascinantan Rubrika Stars Stars

5 najbolje odjevenih

Prekrasni outfit ovih pet dama natjerali su nas da suspregnemo dah:

Jennifer Aniston

Nitko tako dobro ne nosi jednostavnost i eleganciju poput Jennifer Aniston. Dok su svi s uzbuđenjem očekivali njezin dolazak na Zlatne Globuse I zbog nominacije bivšeg supruga Brada Pitta, Jennifer nije nimalo iznevjerila. Ne možemo zamisliti da bi bilo tkdrugi nosio crnu haljina s prepoznatljivim potpisom modne kuće Dior.

 | Autor:

Kaitlyn Dever

Nakon uspješne godine iza sebe, čini se da je Kaitlyn Dever  bilo sasvim prirodno zablistati na dodjeli zlatnog globusa. Oduševila je raskošnom haljini modne kuće Valentino. Uz voluminoznu haljinu upečatljivog uzorka, Kaitlyn je iskombinirala jednostavne naušnice.

 | Autor:

Awkwafina

Američka glumica Awkwafina prva je azijatkinja koja je u povijesti osvojila nagradu za najbolju glumicu u komediji 'The Farewell', a za tu priliku je izgledala sjajno! Iako je igrala na sigurnu crno-bijelu kombinaciju, Awkwafin je u haljina modne kuće Christian Dior izgledala senzacionalno lijepo.

 | Autor:

Kate Blanchet

Svojim pomalo ekstravagantnim odabirom australska glumica Kate Blanchet definitivno se isticala među kolegicama. Bolero rukavi na blijedo-žutoj plisiranoj haljini dizajnerice Mary Katrantzou na crveni tepih donijeli su dašak starog Hollywooda. Ne možemo se oteti dojmu da je Kate izgledala poput grčke božice.

 | Autor:

Zoe Kravitz

Glumica serijala Big Little Lies izgledala je senzacionalno u haljini na točkice. Uz pixie frizuru, Zoe je bila pravi praznik za oči.

 | Autor:

5 najlošijih izbora

Ipak, pet dama, prema modnim kritičarima: moglo je i bolje:

Gwyneth Paltrow

Modna struka baš i nije bila naklonjena prozirnoj Fendi haljini za koju se odlučila Gwyneth.

 | Autor:

Lucy Boyton

U svjetlucavoj srebrnoj haljini Lucy nije mogla ostati neprimijećena, ipak modni znalci nisu jednako reagirali.

 | Autor:

Bel Powerly

Haljina koju je odabrala Bel mnogi su opisali kao relativno neuspješno izdanje iz 80-tih, s pretjerano naglašenim rukavima.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Joey King

Optička iluzija haljine koju je nosila Joey King, izgleda, nije se pretjerano svidjela modnim kritičarima.

 | Autor:

Charlize Theron

Blagoslov modne struke nije dobila ni Charlize Theron koja se odlučila na pomalo neobičnu kreaciju – zelenu haljinu s crnim plaštom modne kuće Christian Dior.

 | Autor:

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • theodore09

    uspio sam dobiti mog bivšeg muža uz pomoć pravopisnog liječnika zvanog dr. Ajayi kad sam otkrio da ga je očarala druga žena, bio sam vrlo sretan što sam stupio u kontakt s vračarom pravopisa jer je on razlog što sam ... prikaži još!