Stars

Rastopili smo se: Kako je Justin Timberlake čestitao supruzi Jessici Biel 40. rođendan

  • Jessica Biel proslavila je svoj 40. rođendan u društvu supruga Justina Timberlakea i njihova dva sina
  • Glumica je podijelila fotografije s rođendana, kao i rođendanske torte na svome Instagramu
  • Justin joj je na društvenim mrežama uputio čestitku koja nas je rastopila. Rekli bi - #relationshipgoals

Jessica Biel jučer je proslavila 40-i rođendan, a slike slavlja je podijelila i s obožavateljima na Instagramu. Glumica je okrugli rođendan proslavila u intimnom obiteljskom okruženju s najdražim dečkima u njenom životu - sinovima Silasom (6) i Phineasom (2) i suprugom Justinom Timberlakeom. Na jednoj fotografiji Biel se smiješi dok u naručju drži Silasa i Phineasa, dok druga fotografija prikazuje šarenu rođendansku čestitku i tortu koju su njezini dječaci napravili i na kojoj je pisalo: "Volimo te mama."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

"Razmišljajući o prošlim rođendanima i prisjećajući se svih onih nevjerojatnih koje smo Justin i ja proveli solo. Sada slavim 40 sa 🎂 i 🎈 sa moja druga dva najdraža dečka na planeti. Volim vas, obitelji. Hvala za svu rođendansku ljubav. 40s feel fresh y'all", napisala je.

Možda vas zanima Kako izgleda prirodna kosa Jessice Biel? Sve je iznenadila ovim kovrčama Rubrika Stars Stars

I Justin je rođendan bolje polovice obilježio objavom na Instagramu podijelivši  totalno otkačenu fotku njega i Jessice u autu i u funky outfitima. Jessica nosi zelenu periku, velike ružičaste sunčane naočale i crnu majicu bez rukava s puno nakita. Timberlakeov outfit uključivao je slamnati šešir, velike crvene naočale i cvjetnu košulju.

"RASPOLOŽENJE: 40 AF 🎂❤️", Timberlake je jednostavno napisao uz fotografiju, a istu je objavio i na Instagram pričama gdje je supruzi posvetio preslatku poruku i čestitku.

Jesi li znala? Ovim slavim parovima su prijatelji smjestili prvi spoj

"Bilo da leži na kauču, razbija me u teretani ili se oblači za smiješne kostimirane zabave... činiš da sve izgleda dobro. Volim te i slavim te svaki dan," napisao je. 

Glumica je prije veze s Justinom hodala s Chrisom Evansom, a pjevač je ranije bio u dugogodišnjoj vezi s Cameron Diaz. Njih dvoje su se upoznali 2007. godine na dodjeli Zlatnih globusa i do 2011. hodali, međutim povremeno se pisalo o njihovim prekidima. Par je ipak u 2012. odlučio kako je to to te su se oženili i od tada su u stabilnom i sretnom braku u kojem imaju i dvoje djece.

Photo: Instagram @justintimberlake

Komentari 0