Stars

Kako izgleda prirodna kosa Jessice Biel? Sve je iznenadila ovim kovrčama

  • Jessica Biel objavila je fotografiju kojom je pokazala nesvakidašnje izdanje svoje kose
  • Dosad se uglavnom pojavljivala sa stiliziranim frizurama, a ovaj put prigrlila je divlji i kovrčavi look
  • Mnogi obožavatelji zato debatiraju o tome je li riječ o njezinoj prirodnoj kosi ili frizuri stanju nakon pletenica

Predivna Jessica Biel objavila je fotografiju na svome Instagram profilu i iznenadila obožavatelje izgledom kose. Naime, glumica je pokazala svoju kovrčavu i gustu kosu u punom sjaju!

Bez obzira pojavi li se s punim makeupom ili pak bez trunke šminke, Jessica uvijek zrači posebnom energijom. Njena je kosa pak često stilizirana, a uglavnom je riječ o nježnim valovima. Ipak, ovaj put odlučila se za nešto drugačiji look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Iako mnogi misle da je riječ o njezinoj pravoj kosi i prirodnom izgledu, drugi se ipak ne bi složili. Ovaj put pokazala je neukrotive kovrče koje podsjećaju na nekad popularnu trajnu frizuru ili pak kao da je upravo rasplela pletenice. U svakom joj slučaju frizura apsolutno pristaje.

Možda vas zanima Jessica Biel zaspala na dejtu s Justinom Timberlakeom, a on je sve (bezobraznik) snimio Rubrika Stars Stars

Objavila je fotografiju s velikim i zaraznim osmijehom, a mnogi su komentirali izgled njezine kovrčave kose dužine ispod ramena.  "Zato joj je kosa tako velika... Puna je tajni", napisala je glumica u objavi s aluzijom na kultni tinejdžerski film iz 2004. godine, Mean Girls. "OMG!!!! Ovo me vraća natrag!!!! Haha, sviđa mi se!", poručila joj je kolegica iz serije U sedmom nebu, Beverly Mitchell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

"Bolje ti je da to ne nosiš periku za set bez mene", poručila joj je druga kolegica. "Sviđa mi se! Nisam znala da imaš kovrče", napisala joj je pratiteljica. "Očito je da joj to nije prirodna kosa", "Izgleda kao da je rasplela pletenice", poručile su druge. "Vraćanje u 80-e", zaključili su njezini pratitelji.

Bez obzira je li riječ o prirodnom izgledu kose, ili pak stiliziranoj verziji, Jessica je tek jedna od mnogih slavnih dama koje se odlučuju na vraćanje prorodno kovrčavoj kosi ili pak nošenje takve frizure, poput Khloe Kardashian.

Izgleda da su dani ravnoj kosi tako odbrojeni.

Justin Timberlake prodaje vilu u Hollywoodu Možda vas zanima Justin Timberlake i Jessica Biel prodaju vilu - jedna je od najljepših koje smo dosad vidjeli Rubrika Life&style Life&style

Na velika se vrata vratio look koji slavi što manje stiliziranja i strukture koja pazi da je svaki pramen na svome mjestu i vraća divlje kovrče kamo i pripadaju - na mjesto broj jedan!

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0