Stars
Harry Styles u nadolazećem filmu "My Policeman"

Prve fotografije Harryja Stylesa i Emme Corrin na setu u romantičnoj drami 'My Policeman'

  • Styles je na čelu glumačke ekipe u novoj adaptaciji hvaljenog romana Bethan Roberts
  • Uz Stylesa u filmu glumi i Emma Corrin, poznata iz Netflixove serije Kruna
  • Par će igrati glavne uloge u nadolazećoj romantičnoj drami „My Policeman“

Glavni glumac i glumica su već upoznati s ulogama u „povijesnim“ filmovima, zahvaljujući pojavljivanju u Kruni i Dunkirku. Ali, Emma Corrin i Harry Styles sada su spremni vratiti se tom žanru zajedno. Par će igrati glavne uloge u nadolazećoj romantičnoj drami „My Policeman“, prema istoimenom romanu Bethan Roberts.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Bit će to pravi spoj dviju sjajnih mladih zvijezda, s 26-godišnjom Corrin koja je osvojila priznanje (i Zlatni globus) za svoju probojnu izvedbu kao pokojna Diana, princeza od Walesa u seriji The Crown; dok je 28-godišnji Styles već odavno zapovijeda legijama odanih obožavatelja, prvo tijekom svojih dana kao član boybanda, a sada kao solo umjetnik te miljenik svijeta mode.

Možda vas zanima Netflix objavio prve slike iz 5. sezone Krune, pogledaj kako je Elizabeth Debicki "skinula" lady Dianu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Town i Country su već ranije izvijestili da su uključeni u nadolazeći projekt Amazon Studios, baziran na romanu iz 2012. godine. Smještena u Brighton 1957., priča se fokusira na ljubavni trokut između Toma, gay policajca, školske učiteljice Marion i muzejskog kustosa Patricka, koji su oboje zaljubljeni u Toma. Složena dinamika inspirirana je odnosima između pisca E.M. Forstera i policajca iz stvarnog života, Boba Buckinghama, i njegove supruge. Styles će u novom filmu preuzeti ulogu Toma, dok će Corrin glumiti Marion.

 | Autor: Netflix Netflix

Pojavile su se prve slike sa snimanja, koje pokazuju Stylesa u punoj policijskoj odori iz 1950-ih, s njegovim uobičajenim čupavim uvojcima uredno zataknutim ispod kacige. Prava transformacija u odnosu na njegovu omiljenu odjeću iz stvarnog svijeta, koju često karakterizira eklektična mješavina hirovitih komada, Styles nudi obožavateljima primamljiv uvid u nadolazeću adaptaciju.

Osim nekih velikih imena ispred kamere, iza kulisa su uključeni višestruko nagrađivani pisac i redatelj. Naime, Ron Nyswaner, američki scenarist koji je napisao scenarij za film „Philadelphia“ nagrađen Oscarom te je bio i izvršni producent za „Homeland“, piše scenarij. U međuvremenu Michael Grandage, britanski kazališni redatelj i producent koji je osvojio Olivera i Tonyja za svoje drame „Caligula“ i „Red“, zakoračio je u svijet filma kako bi režirao film.

Možda vas zanima Šesta i posljednja sezona Peaky Blindersa je stigla na Netflix, evo što donosi veliki finale Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0