Life&style

Netflix objavio prve slike iz 5. sezone Krune, pogledaj kako je Elizabeth Debicki "skinula" lady Dianu

  • Kruna, Netflixova serija koja dramatizira život britanske kraljevske obitelji nastavila je u srpnju sa snimanjem novih nastavaka 
  • Novi glumci glumit će kraljicu, Charlesa, Dianu, Margaret i Anne, da nabrojimo samo neke
  • Netflix je upravo danas podijelio prve službene fotografije Elizabeth Debicki kao Lady Di i Dominica Westa kao princa Charlesa

I dok će strastveni pratitelji ove britanske serije još morati čekati da se novi nastavci pojave na ekranima, neki detalji o novoj sezoni se znaju. Debicki je tijaru nasljedila od Emme Corrin koja je Lady Di glumila u 4. sezoni i, izgleda, očarava kao voljena princeza. Glumi je s velikom dubinom i uz istančane nijanse, kažu, a u javnost su puštene još neke informacije i slike sa snimanja. 

Kad je Netflix objavio da će glumica poznata po ulozi u Velikom Gatsbyju glumiti Dianu, Debicki je izjavila da je jako počašćena: "Dianin duh, riječi i djela i danas žive u srcima mnogih. Privilegija je pridružiti se ovako grandioznoj seriji, za koju sam se zakačila od prve epizode."

Ispružena na sofi, zamišljena i tužna izraza lica i s tajanstvenim pismom na krilu - slika je Elizabeth Debicki koju je Netflix pustio u javnost. Sličnost s Dianom (desno) je fantastična!

 | Autor: Netflix/ Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL Netflix/ Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL

Možda vas zanima 11 "nepriličnih" modnih izbora kojima je Lady Di prekršila sva pravila kraljevskog odijevanja Rubrika Moda Moda

U ulozi princa Charlesa je Dominic West, britanski glumac poznat nam po ulogama u HBO-ovoj seriji Preljub, krimi seriji Žica, filmovima Chicago, Jadnici...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

West kao Charles također djeluje zamišljeno. Teško je reći je li zabrinut ili žali za nečim dog gleda u daljinu na nekom od kraljevskih seoskih imanja. 

Glumica nominirana za Oscara, Imelda Staunton, 65 utjelovit će britansku najdugovječniju vladaricu, u kompletu s odlučnim pogledom, bisernom ogrlicom i prepoznatljivim torbicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

U novoj sezoni ćemo vidjeti još tri nova glumca. Jonathana Prycea kao princa Philipa, Lesley Manville kao princezu Margaret i Johnnyja Leea Millera kao britanskog premijera Johna Majora koji je vodio zemlju od 1990. do 1997. što je i razdoblje koje 5. sezona pokriva. Vidjet ćemo i ponarasle prinčeve Williama i Harryja (posljednji su put viđeni zajedno na ekranu u 9. epizodi 4. sezone, pjevajući na stražnjem sjedalu majčinog automobila dok su se vozili do Highgrovea). 

Ona je vječna inspiracija! Nosi se moderna inačica frizure koju je proslavila Lady Di

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0