Stars

Prošlo je 25 godina od prvog albuma Backstreet Boysa, evo kako dečki izgledaju danas

  • Nick, Howie, AJ, Brian i Kevin…dakako da pričamo o Backstreet Boysima!
  • Prošlo je 25 godina nakon izdavanja njihovog prvog albuma istoimenog naziva
  • Odlična prilika da provjerimo jesu li dečki nakon više od dva desetljeća i dalje šarmantni i zgodni, zar ne?

Nekih dalekih 90-ih, složit će nostalgičari, glazbene poslastice bile su nešto slađe a njihovi okusi pamte se i danas. Tko je odrastao su nadomak 21. stoljeća sigurno nije propustio hitove planetarno popularnih Backstreet Boysa. Štoviše, možda se s laganim crvenilom u licu prisjećaju svoje sobe oblijepljene posterima: Nicka Cartera, Howieja Dorougha, AJ McLeana, Briana Littrella i Kevina Richardsona. Dečki koji su nas scenu stupili 1993.godine svojih i nešto više od pet minuta slave doživjeli su svojim prvim albumom Backstreet boysa iz 1996., a nije bilo nikoga tko nije pjevušio hitove ili možda potajno bio zaljubljen u jednog od članova američkog benda. 

Možda vas zanima Prošlo je 26 godina od osnutka Spice Girls, pogledaj kako članice popularnog benda izgledaju danas Rubrika Life&style Life&style

No, mladi, zgodni i šarmantni dečki 25 godina od izdavanja svog prvijenca pretvorili su se u obiteljske muškarce, a izgledaju li jednako šarmantno i danas provjeri u nastavku. 

Nick Carter

Najmlađi član Backstreet Boysa grupi se pridružio kada je imao samo 13 godina i po mnogima je imao status najzgodnijeg frajera benda. No, popularnost mu je donijela i brojne životne izazove pa se godinama borio s ovisnošću o drogama i alkoholu. Ipak, poroke je ostavio iza sebe, a dans je sretan suprug svoje Lauren te otac dječaka i djevojčice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

Možda vas zanima Svi su se oduševili načinom na koji je Victoria odala počast slavnim Spajsicama Rubrika Stars Stars

Brian Littrell

Ako je Nick bio najviše obožavan zbog svog izgleda, titulu majstora vokalnih sposobnosti mnogi su prepuštali Brianu Littrellu. Ipak, ni Briana godine nakon članstava u boybandu nisu mazile. Patio je od zdravstvenih problema povezanima sa srcem a čak je imao i operaciju. U sretnom je braku s Leighanne Littrell s kojom ima i 20-godišnjeg sina Bayleeja. 

Howie Dorough

Dečko koji je odrastao na Floridi do malena se bavio glazbom i nastupima. Tako je i za vrijeme stanke benda Howie iskoristio vrijeme za vlastiti solo album. Ponešto se okušao i u glumi, a pokrenuo je i vlastiti biznis s nekretninama. Sa suprugom Leigh Anne u braku je od 2007., a imaju dva sina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Howie D (@howie_dorough)

AJ McLean

Poznatiji kao ‘zločesti dečko’ glazbene petorke, AJ je privatno imao velikih problema s ovisnošću o alkoholu i drogama. Pomogao mu je kolega Kevin koji je primijetio da nešto nije u redu. AJ se čak tri puta prijavljivao u kliniku za odvikavanje, a bend je zog toga odgađao nastupe i turneje. 

Danas je trijezan no kaže kako se i dalje bori s izazovima koje donosi ovisnost. U toj borbi pomažu mu njegov supruga i dvije kćerke. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Kevin Richardson

Kevin je najstariji član benda a također je i u srodstvu s kolege Briana Littrella. Poput Howieja, od malena je bio okružen glazbom i nastupima. Ipak, 2006. u dobrim odnosima oprostio se od benda kako bi ostvario vlastite interese. No, šest godina kasnije vratio se dečkima. Oženjen je i ima dva sina. 

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0