Stars

Damir Kedžo fotkom starom 17 godina prisjetio nas je na show koji ga je proslavio. Sjećaš li se ove ekipe?

  • Damir Kedžo oduševio je svoje pratitelje uspomenom iz prvog reality showa Story Supernova Music Talents
  • Na fotografiji se nalaze 17 godina mlađi natjecatelji koji su svojim glasom nastojali osvojiti žiri i publiku
  • Mnogima je to bio povod da se prisjete jednog od najdražih razdoblja iz mladosti 

Na domaću komercijalnu televiziju 2003. sletjela inačica poznatog showa Američki idol (American Idol) i vjerojatno nije bilo onog tko nije pratio simpatične natjecatelje Supernova Music Talent Showa koji su se borili titulu najboljeg pjevača. Publiku je ipak najviše osvojio energični i šarmantni Rafael Dropulić, a među generacijom koja je obogatila glazbenu scenu svakako pamtimo imena poput Mladena Akrapa, Ivane Radovniković, Nere Stipčević ili Natali Dizdar. No, show je lansirao prvi hrvatski boy band (Saša, Tin i Kedžo), koji je unatoč kratkom životu od samo godinu dana mnogima ostao dugo ostao u pamćenju. Činili su ga Saša Lozar, Tin Samardžić Damir Kedžo koji se ovog zanimljivog razdolja prisjetio fotografijom na svom Instagram profilu. 

Možda vas zanima Damir Kedžo otkrio je Neveni na koji je zanimljiv način povezan s bivšim kolegom iz benda Tinom Rubrika Stars Stars

’Koliko godina je prošlo!’’, napisao je Kedžo uz fotografiju veselog društva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

A u objektiv se smiješi tada 17 godina mlađi Tin Samardžić, Saša Lozar, Damir Kedžo, Natali Dizdar, Nera Stipčević, Ivan Radovniković, Rafael Dropulić, Mario Toth... 

Možda vas zanima Natali Dizdar proslavila je 36.rođendan, ali ima još dva genijalna razloga za slavlje Rubrika Stars Stars

Mnogi pratitelji nisu propustili komentirati jednu od najdražih uspomena iz prošlosti. 

‘’ Ajmeeeee, pratila sam svaku emisiju i bila u Draženovom domu na zadnjem koncertu koji je bio prepravljen Rafinim mandarinama. Odlično i nezaboravno vrijeme’’, komentirala je pratiteljica. 

‘’Ajme, sjećam se toga showa, prvi glazbeni show u Hrvatskoj, odličan je bio, među najboljima do sada. Svake subote sam ga pratio’’, ‘’365 je prošlo dana x 17 i to je to’’, prisjetili su se još neki pratitelji.

Neki su se našalili kako je i danas aktivan pjevač Mario Roth tada imao kosu, a nekolicina se i prisjetila CD-a s božićnim pjesmama koji je snimilo šest finalista baš u ovo vrijeme 2003. godine. Album Merry X-mass prodan je u preko 100.000 primjeraka, a od tada redovno se dijeli društvenim mrežama u blagdansko vrijeme. 

Podsjetimo, na audiciju prvog hrvatskog reality showa prijavilo se 500 natjecatelja koji su se borili za naklonost žirija (pok. Dorđe Novković, Miroslav Škoro, Vinko Štefanac), a kasnije i publike. Show se emitirao u subotu navečer iz zagrebačke Tvornice vrlo brzo je privukao hordu obožavatelja. Pobjedu i novčanu nagradu od 100.000 kuna je odnio Pločanin Rafael Dropulić, a sav novac je dao Crkvi. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0