Stars

Princeza Charlotte proslavila 7. rođendan: Objavljene njene fotografije koje je snimila Kate Middleton

  • U čast 7. rođendana princeze Charlotte, objavljene su nove fotografije mlade princeze
  • Princeza Charlotte nasmiješena je pozirala sa psićem, a fotografirala ju je mama Kate Middleton
  • Sličnost između nje i princa Williama, mnogi su zamijetili u komentarima

Povodom 7. rođendana princeze Charlotte, koji je ova princeza proslavila jučer 2. svibnja, na Instagramu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea osvanule su njene nove fotografije.

Fotografije je snimila majka princeze Charlotte, Kate Middleton u Norfolku, a prikazuju malenu princezu kako nasmiješena pozira sa obiteljskim psićem. Uz fotografije stoji kratak opis „7 sutra!“, a kao autorica fotografija potpisana je vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton. U komentarima ispod fotografija mnogi su princezi Charlotte poželjeli sretan rođendan, a svi su zamijetili i koliko princeza sliči svom ocu, princu Williamu.

Princeza Charlotte Možda vas zanima Princeza Charlotte izgleda gotovo identično kao ova 4 pripadnika kraljevske obitelji Rubrika Life&style Life&style

U obitelji princa Williama i Kate Middleton ovih dana bilo je nekoliko razloga za slavlje, budući da je princ Louis, njihovo najmlađe dijete, prošlog tjedna proslavio 4. rođendan, a William i Kate 29. travnja proslavili su i 11. godišnjicu braka.

Princeza Charlotte nerijetko se sa svojim roditeljima pojavljuje na službenim događanjima, zajedno s braćom, princem Georgeom i princem Louisom. Charlotte pohađa balet te uči i jahati na obiteljskom posjedu u Norfolku, a obožava i pripremati domaću pizzu, kako je jednom prilikom otkrila njena mama, Kate.

Možda vas zanima Princ William dirljivim komentarom dao je rijetki uvid u svoj odnos s Kate Middleton Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @dukeandduchessofcambridge

Komentari 0