Stars

Princ William dirljivim komentarom dao je rijetki uvid u svoj odnos s Kate Middleton

  • Članovi kraljevske obitelji u javnosti se uvijek drže protokola
  • Princ William i Kate Middleton poznati su po tome što se suzdržavaju od javnog pokazivanja privrženosti
  • No, u nedavnom razgovoru, William je sve iznenadio svojim komentarom o Kate

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea posjetili su Wales i uživali u šetnji gradom Abergavennyjem kako bi obilježili Dan sv. Davida.

Provodili su vrijeme s mještanima, a tijekom razgovora princ William na emotivan način komentirao je svoju suprugu Kate Middleton, što je raznježilo mnoge. William je priznao kako je upravo Kate najosjetljivija na hladnoću.

“Kate ima najhladnije ruke ikad”, moglo se čuti princa Williama u razgovoru s mještanima. “No kako kažu, “Hladne ruke, ali toplo srce”, rekao je princ William za Kate.

Možda vas zanima Što izbor omiljenog pića princa Williama i Kate Middleton otkriva o njihovom braku? Rubrika Stars Stars

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea posjetili su i lokalnu farmu Pant Farm, koja lokalnog proizvođača sira opskrbljuje mlijekom već gotovo 20 godina. Posjetili su i gradsku tržnicu u Abergavennyju, po kojoj je grad poznat.

Wales je od posebnog značaja za princa Williama i Kate Middleton jer su nekoliko godina živjeli na otoku Angleseyju pored Walesa prije nego što su se preselili u Palaču Kensington.

Oboje za svoj prijašnji “poseban i predivan” dom imaju same riječi hvale. Nakon preseljenja princ William je rekao: “Ovaj otok je bio naš prvi zajednički dom i uvijek će biti posebno mjesto za nas oboje”.

Možda vas zanima Neobičan raspored spavanja Kate i princa Williama iznenadio je mnoge: "Zar oni stvarno tamo spavaju?" Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0