Life&style
Princeza Charlotte

Princeza Charlotte izgleda gotovo identično kao ova 4 pripadnika kraljevske obitelji

  • Ona je princeza čija je ljupkost osvojila svijet - ali odakle joj takva ljupkost i držanje?
  • Kći princa Williama i Kate Middleton povukla je gene od roditelja, ali ne i samo njihove
  • Kad pogledamo slike iz djetinjstva i nekih drugih članova britanske obitelji nalazimo velike sličnosti

Svaki put kada ponosni roditelji princ William i vojvotkinja Catherine objave novu zadivljujuću fotografiju svoje jedine kćeri, obožavatelji preplave društvene mreže razmišljanjima o tome na koga malena najviše sliči. Vjerojatno si vidjela blagdansku fotografiju princa Williama i Kate Middleton, koja se nalazila na njihovoj božićnoj čestitki.

Možda vas zanima Princ William dirljivim komentarom dao je rijetki uvid u svoj odnos s Kate Middleton Rubrika Stars Stars

Međutim, možda nisi primijetila koliko princeza Charlotte nalikuje i nekim drugim rođacima. Ne samo da je "slika i prilika" svog tate, već podsjeća i na neke malo dalje članove obitelji, poput Lady Kitty Spencer. Četiri člana kraljevske obitelji u djetinjstvu su izgledala gotovo identično kao princeza Charlotte danas.

1. Princeza Charlotte i njezin otac, princ William kao dijete

Princeza Charlotte i njezin otac, princ William kao dijete | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Dok su mnogi požurili istaknuti njezinu sličnost s mamom, vojvotkinjom Catherine, drugi misle da zapanjujuće podsjeća na svog oca Wiliama. Oprosti, Kate Middleton. Ali princeza Charlotte iz dana u dan sve više sliči ocu. Ne samo da imaju identična lica, već imaju i isti smiješak. Možeš primijetiti kako Charlotte ima i identične obraščiće poput svog oca u djetinjstvu, te plave oči, koje su, što je princeza starija, sve upadljivije i sličnije nebesko plavoj boji očiju njenog oca Williama.

2. Princeza Charlotte i kraljica Elizabeta II. kao dijete

Priceza Charlotte i kraljica Elizabeta II. kao dijete | Autor: Instagram @gigihadid/Profimedia Instagram @gigihadid/Profimedia

Ako pogledaš mimo njihovih frizura, primijetit ćeš sličnost između kraljice i njezine praunuke Charlotte, uključujući njihove oči i nos. Ono što je također veoma slično su njihovi gotovo identični osmijesi. Na nekim fotografijama princeza Charlotte i Elizabeta II. imaju i gotovo isto držanje. Princezu Charlotte često uspoređuju s kraljicom,  a nije teško shvatiti zašto - dijele iste oči i visoke jagodice.

Neće dobiti krunu, ali znamo koje će dijete biti najbogatiji član britanske kraljevske obitelji

3.  Princeza Charlotte i lady Kitty Spencer

Princeza Charlotte i lady Kitty Spencer | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Kitty Spencer je nećakinja princeze Diane, tako da je u krvnom srodstvu sa Charlotte. Na prvi pogled ne sliči baš na princezu, ali nakon što pogledaš ovu Kittynu fotografiju iz djetinjstva, sličnost je nevjerojatna. Oblik lica, nos i sne te svijetla kosa su idnetične značajke princeze Charlotte i lady Kitty. Spencer je 2019. na Instagramu podijelila svoju fotografiju iz djetinjstva, što je samo potkrijepilo činjenicu da su ona i Charlotte na nekim fotkama poput blizanki.

Možda vas zanima Meghan je imala najskuplji kraljevski porod ikad od skoro 100 tisuća kuna, a znaš li tko je imao najjeftiniji? Rubrika Life&style Life&style

 4. Princeza Charlotte i Sarah Chatto

Princeza Charlotte i Sarah Chatto | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Sarah Chatto je kći princeze Margaret, što je čini jedinom nećakinjom kraljice Elizabete II. Nismo mislili da nalikuje na princezu Charlotte, sve dok nismo naletjeli na ovu fotografiju iz djetinjstva, na kojoj izgleda poput Charlotte, samo s nijansu tamnijom kosom. Imaju čak i isti "kiseli odmijeh".

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0