Stars
Vojvode od Cambridgea s djecom

Princeza Charlotte ima svoju kraljevsku dvojnicu! Svi se slažu da je sličnost frapantna

  • Nije prvi put da princezu Charlotte uspoređuju s ostalim članovima kraljevske obitelji i drugom rodbinom
  • Ranije su mnogi ustanovili da princeza sliči na Lady Kitty Spencer, nećakinju princeze Diane
  • No, jedna fotografija iz mladosti pripadnice kraljevske obitelji zaista govori više od riječi - sličnost  s malenom Charlotte u njezinoj dobi je stvarno čudesna

Princeza Charlotte nedavno je napunila šest godine i svi su primijetili kako izrasta u ljupku i prekrasnu mladu damu. No, s odrastanjem mnogi uviđaju i fizičke sličnosti s njezinom kraljevskom obitelji – siguro je da ima ponešto od mame Kate Middleton, tate princa Williama pa čak i prabake kraljice Elizabethe II. No, fanovi su pronašli osobu kojoj Charlotte nalikuje kao jaje jajetu, a to potvrđuju i fotografije iz približno jednake dobi. 

Možda vas zanima Princeza Charlotte danas puni šest godina, pogledaj njezinu najnoviju fotografiju Rubrika Life&style Life&style

Na profilima gdje se okupljaju fanovi kraljevske obitelji osvanula je usporedba Charlotte s kćeri princeze Margaret (pokojne sestre kraljice Elizabete II.), Lady Sarah Chatto koja je rođena 1964. godine

Malena princeza Charlotte uistinu podsjeća na Lady Sarah u jednako mladoj dobi, a neki su istaknuli kako je i sličnost čudesna. Lady Sarah bila je jedna od djeveruša na vjenčanju princa Charlesa i Lady Diane, a i kuma je Harryju, vojvodi od Sussexa. 

Ovako bi za 20 godina trebali izgledati najmlađi članovi kraljevske obitelji, Charlotte će biti prava ljepotica

I rođendani dviju pripadnica kraljevske obitelji su vrlo slični. Dok princeza Charlotte slavi svoj 1. svibnja, Lady Sarah svoj rođendan obilježava sljedeći dan, 02. svibnja. Nedavno je tako Lady Sarah ušla u 58. godinu. 

Povodom 6. rođendana princeze Charlotte Kensingtonska palača objavila je njezin novi portret koji je snimila Kate Middleton. 

‘’Želimo princezi Charlotte vrlo sretan šesti rođendan danas’’, kratko stoji uz fotografiju nasmiješene Charlotte. 

Ranije ove godine, princ William kraljevskim je obožavateljima otkrio ponešto o osobnosti princeze Charlotte. U dokumentarnom filmu Princ William: Planet za sve nas William je odgovarao na pitanja školaraca od kojih je jedno glasilo: "Je li princeza Charlotte drskija od princa Georgea?" William nije oklijevao prije nego što je odgovorio : "Ne, oni su otprilike jednako nalik jedan drugome. Jako su drski."

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    samo da ne bude tako zubata ko svi oistali