Life&style

Princeza Charlotte danas puni šest godina, pogledaj njezinu najnoviju fotografiju

  • Princeza Charlotte danas puni šest godina, izgleda kao prava odrasla djevojčica, a veoma nalikuje na tatu Williama
  • U subotu je Kensingtonska palača objavila novi portret njihove kćeri uoči njenog šestog rođendana u nedjelju
  • Fotografiju svoje kćeri na kojoj je Charlotte u plavoj cvjetnoj haljini spuštene kose snimila je vojvotkinja od Cambridgea

Sretan rođendan Charlotte! Princeza Charlotte danas je napunila šest godina. Kensingtonska palača objavila je novi portret princeze Charlotte povodom njezinog rođendana. Fotografiju svoje kćeri snimila je vojvotkinja Kate Middleton ovog vikenda u Norfolku, prema priopćenju palače.

Smatra se da će Charlotte i njezina braća i sestre - sedmogodišnji princ George i trogodišnji princ Louis rođendanski vikend provesti u seoskom domu obitelji Cambridge, Anmer Hall, koji se nalazi na imanju Sandringham kraljice Elizabete II u Norfolku (gdje kraljevska obitelj tradicionalno provodi svoje božićne blagdane).

Oduševljava nas "no make up" šminka Kate Middleton: Vojvotkinja dijeli svoje najbolje trendove ljepote

Ovo je druga godina za redom da će Charlotte proslaviti rođendan u Sandringhamu. Prošle je godine princeza Charlotte proslavila peti rođendan u dvorani Anmer, gdje su se vojvode od Cambridgea samoizolirale u prvim mjesecima pandemije koronavirusa.

Možda vas zanima Tajni detalj na fotografijama Kate i Williama povodom obilježavanja desete godišnjice braka Rubrika Life&style Life&style

Kensingtonska palača objavila je četiri fotografije Charlotte za njezin peti rođendan, na kojima se vidi kako mlada princeza pomaže spakirati i dostavljati pakete hrane za izolirane umirovljenike u blizini kuće Cambridges u Norfolku.

"Bilo je uspona i padova, poput mnogih obitelji koje se samoizoliraju", rekla je Kate Middleton o izolaciji sa svojom djecom u to vrijeme. "George je puno stariji od Louisa i svjesniji situacije. I premda ih ne želite prestrašiti i učiniti da osjećaju nelagodu, mislim da je potrebno objasniti im situaciju na jednostavne načine prikladne njihovom uzrastu."

Možda vas zanima Za raskol među šogoricama Kate i Meghan zapravo je kriv Harry. Zna se na čijoj su strani Britanci Rubrika Stars Stars

 

Ranije ove godine, princ William dao je kraljevskim obožavateljima nekoliko rijetkih uvida u osobnost princeze Charlotte. U dokumentarnom filmu Princ William: Planet za sve nas William je postavio pitanja školske djece, od kojih je jedno pitalo: "Je li princeza Charlotte drskija od princa Georgea?"

William nije oklijevao prije nego što je odgovorio : "Ne, oni su otprilike jednako nalik jedan drugome. Jako su drski."

 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

 

Photo: instagram@kensingtonroyal

Komentari 0