Life&style

Tajni detalj na fotografijama Kate i Williama povodom obilježavanja desete godišnjice braka

  • Princ William i Kate Middleton proslavili su desetu godišnjicu braka portretima na kakve obično nismo navikli od članova kraljevske obitelji 
  • Iako volimo vidjeti ove rijetke trenutke vojvoda od Cambridgea uhvaćenih pred kamerama u ovako bliskom izdanju, postoji i detalj koji smo zamalo propustili 
  • Pažnju su nam privukle njihove usklađene plave kombinacije, a upravo plava boja za par ima posebno značenje

Ne možemo vjerovati da su princ William i Kate Middleton službeno prisegnuli prije deset godina. I dok smo bili uzbuđeni gledajući nove portrete s obljetnice para, zamalo smo propustili glavni detalj.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea podijelili su dvije nikad viđene fotografije na svom službenom Instagram profilu uoči njihove desete obljetnice braka.

Kate Middleton i princ William Možda vas zanima Sretna 10. godišnjica braka! Kate i princ William slave uz dosad neviđene fotografije pune nježnosti Rubrika Stars Stars

Na prvoj fotografiji William i Middleton sjede na cjepanici na travnatom polju i iskreno gledaju u daljinu držeći se za ruke. Druga fotografija - snimljena tijekom istog snimanja - prikazuje dvojac koji stoji u dvorištu. Uz fotografije stoje opisi: "10 godina" i "Snimljeno ovog tjedna uoči 10. godišnjice braka vojvode i vojvotkinje.

Slavna srodstva: Brad Pitt i Barack Obama, Elizabeta II. i Beyonce... koje su još zvijezde rođaci?

Iako volimo vidjeti ove rijetke trenutke vojvoda od Cambridgea uhvaćenih pred kamerama u ovako bliskom izdanju, pažnju su nam privukli upravo njihovi plavi ansambli. Na slikama Kate nosi haljinu s dugim rukavima, dok se William odlučio za klasičnu tamnoplavu kombinaciju, koja se sastoji od hlača, džempera i košulje na kopčanje.

Tajni detalj koji smo gotovo propustili? Plava boja ima posebno značenje za vojvodu i vojvotkinju. Zapravo je to simbolično za njihov brak i vjenčanje s obzirom na Katein zaručnički prsten - koji je nekoć pripadao princezi Diani - koji ima veliki plavi safir okružen dijamantima. Prsten je također bio istaknut na ruci majke troje djece na oba portreta. Osim toga, na dan vjenčanja parovi bi također trebali odjenuti nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo.

Povodom desete godišnjice braka, mogli smo vidjeti i dosad neobjavljen obiteljski video vojvoda kako uživaju u igri sa svoje troje djece, sedmogodišnjim princem Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i trogodišnjim princem Louisom.

Možda vas zanima Oduševljava nas "no make up" šminka Kate Middleton: Vojvotkinja dijeli svoje najbolje trendove ljepote Rubrika Beauty Beauty

Također, plava boja je simbolična ove teške godine. Par se ove godine više puta uskladio odjećom u plavoj boji - zbog iznenađujućeg TV nastupa i bolničkog posjeta - kako bi odali počast britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi, budući da se plava boja smatra službenom bojom organizacije.

Plava je definitivno dobar odabir za ovo dvoje kraljevskih članova.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: instagram@kensingtonroyal
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    wtf