Stars

Princ Harry i Meghan Markle pohvalili su se zbog čega je njihov sin Archie napredna beba

  • Meghan Markle razgovarala je sa suprugom britanskog vojnika u dohrani beba 
  • Za vrijeme razgovora maleni Archie je počeo puzati, a tek je napunio šest mjeseci
  • Mama Meghan je otkrila i da su Archieju tek izrasla dva donja zubića 

Maleni Archie doista brzo raste. Sjećamo se trenutaka kada je na svijet došla kraljevska beba, prije šest mjeseci Britnaci su bili u ekstazi iščekujući Princa Harryja i Meghan Markle da predstave prinovu. A danas je Archie napredna beba, sudeći prema onome što su priznali Harry i Meghan, dok su bili u posjeti obiteljima britanskih vojnika. Otvoreno su razgovarali o bebi i otkrili da je Archie počeo puzati već sa šest mjeseci. A uvjerili su se u to i prisutni.  

Možda vas zanima Mali Archie brzo raste! Nove fotografije Harryjeva i Meghaninog sina otkrivaju kome je maleni više nalik Rubrika Stars Stars

"Moja kći Aeris je rođena otprilike kad i Archie. Meghan i ja pričale smo o dohrani za naše bebe, kad je odjednom Archie počeo puzati. Meghan je doista vrlo normalna majka i razgovor s njom mi je bio kao da pričam s prijateljicom o našoj djeci" opisala je Amy Thompson, supruga britanskog vojnika, njezin susret s Meghan Markle.

Inače, bebe uglavnom počinju puzati između sedmog i desetog mjeseca starosti, ali su individualne razlike od djeteta do djeteta.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday, The Duke and Duchess surprised their neighbours in Windsor at a coffee morning for military families in a community centre located in the heart of the Army housing estate. Every year during the month of November we pause to remember and honour all those who have served their country here in the UK, across the Commonwealth and around the world. Their Royal Highnesses also wanted to show support for the families of service personnel who are currently deployed overseas. As we lead up to Remembrance Sunday, The Duke and Duchess of Sussex will join Her Majesty The Queen and other Members of the Royal Family at various commemoration events, including the Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall and the Cenotaph. During the visit yesterday, Their Royal Highnesses met with young families who shared their experiences as parents and as couples who are often apart from their loved ones for months at a time. A reminder that a life of service does not simply describe the person wearing the uniform, but the entire family. #Remembrance #Lestweforget

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Pogledaj te male zubiće" rekla je Meghan curici na gornjoj video snimci i dodala: "Archie je upravo dobio dva zubića, dva malena zubića točno ovdje" pokazujući na curicine donje prednje zube.
 

Ovih dana princ Harry i Meghan sudjeluju u raznim aktivnostima odavanja počasti britanskim vojnicima koji služe u inozemstvu, ali i prisjećanja poginulih i preminulih pripadnika britanske vojne službe.

Možda vas zanima Princ Harry otvoreno o odnosu s bratom Williamom: Imamo loših dana Rubrika Stars Stars

Nakon toga će se na neko vrijeme povući iz javnosti, a predviđa se da će Harry i Meghan većinu vremena u idućih nekoliko mjeseci provesti na "njezinom teritoriju" - u Sjedinjenim Američkim Državama. Nagađa se da će uskoro u Kaliforniji pripremiti "drugu bazu", odnosno mjesto koje će pretvoriti u svoj drugi dom., iako na tu vijest ostatak kraljevske obitelji nije baš najbolje reagirao. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0