Stars

Princ Harry otvoreno o odnosu s bratom Williamom: Imamo loših dana

  • Već neko vrijeme mediji nagađaju da odnosi u britanskoj kraljevskoj obitelji nisu nimalo idilični
  • Princ Harry je u intervjuu za kuću ITV progovorio o odnosu s bratom Wiliamom i potvrdio da imaju svoje 'loše dane' 
  • Njegova supruga Meghan u istom se intervjuu požalila na tretman britanskih medija

Dugo već britanski mediji pišu o narušenom odnosu između britanskih prinčeva, a o tome je u sinoć prikazanom intervjuu kuće ITV progovorio princ Harry i donekle potvrdio te glasine. Priznao je da on i brat idu 'različitim putovima' te da u svom odnosu imaju 'i dobrih i loših dana'.  

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

"Većina tih stvari koje se pišu o nama izvučene su ni iz čega, ali mi, kao braća imamo dobre i loše dane", rekao je u intervjuu princ Harry. Dodao je i kako se s obzirom na njihovu slavu i pritisak kojem je izložena obitelj događaju 'neizbježne stvari' u odnosu s bratom, no izgleda da William unatoč svemu može računati na njegovu podršku.  

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima "Moj najdublji strah je povijest koja se ponavlja" - Harry uputio potresno pismo javnosti da bi zaštitio Meghan Rubrika Stars Stars

"Mi smo braća. Uvijek ćemo biti braća. Trenutačno smo na različitim putovima, ali ja ću uvijek biti tu za njega kao što znam da će i on biti tu za mene", dodao je princ Harry i rekao kako se rijetko viđaju: 
"Ne vidimo se onoliko koliko smo prije jer smo jako zauzeti, ali ja ga iskreno volim". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎈

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

U istoj emisiji progovorila je i Harryjeva supruga Meghan za koju mediji smatraju da je glavni kamen spoticanja u odnosu prinčeva te da je u zavadi sa šogoricom, Kate Middleton. Naglasila je kako joj je protekla godina bila teška i kako je znala da će naići na svojevrsni otpor Britanaca, ali da nije bila spremna na intenzitet interesa koji su pokazali mediji. 

 

 "Kada sam tek upoznala svog sadašnjeg supruga, moji prijatelji su bili sretni zbog mene, ali prijateji iz Britanije su mi rekli: Sigurni smo da je Harry sjajan, ali ako ostaneš s njim, engleski tabloidi će ti uništiti život", otkrila je Meghan.

Možda vas zanima Princ Harry u minskom polju: "Hodajući majčinim stopama preplavile su me emocije..." Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0