Stars

Mali Archie brzo raste! Nove fotografije Harryjeva i Meghaninog sina otkrivaju kome je maleni više nalik

  • Princ Harry i vojvotkinja Meghan s javnošću su podijelili nove fotografije svog preslatkog sinčića Archija
  • Obitelj se trenutačno nalazi na turneji po afričkom kontinentu, a ovo im je prvi zajednički službeni posjet kao tročlanoj obitelji
  • Prema novim fotografijama možemo vidjeti kako je maleni dječačić crvenokos baš kao i njegov otac

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa trenutačno su na kraljevskoj turneji u službenom posjetu Južnoafričkoj Republici. Premda su ondje već dva dana, javnost je danas prvi put imala priliku vidjeti cijelu malu obitelj na okupu jer su na sastanak s bivšim anglikanskim nadbiskupom Desmondom Tutuom poveli i svog petomjesečnog sina Archieja. Nepotrebno je reći da je maleni potpuno ukrao pozornost spremno pozirajući u majčinom naručju.

 

Možda vas zanima Kućni makeover: Ova transformacija ostavit će te bez riječi Rubrika Life&style Life&style

Harry i Meghan su fotografije i videa s ovog susreta rado podijelili sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. A popratili su ih i duhovitom igrom riječima napisavši u opisu "Arch meets Archie". 'Arch' je u engleskom jeziku kratica za archbishop (nadbiskup) što je titula koju nosi ovaj južnoafrički aktivist i dobitnik Nobelove nagrade za mir, koji je svjetsku slavu stekao tijekom 1980-ih godina kao predvodnik borbe protiv apartheida.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Pogledaj detalje kuće u kojoj je živjela Meghan Markle prije nego što je upoznala princa Harryja Rubrika Life&style Life&style

Sudeći prema novim fotografijama maleni Archije je slika i prilika svoga oca. Kraljevska turneja je velika prekretnica za Harryja i Meghan jer označava njihovo prvo roditeljsko putovanje. Ono će uključivati ​​zaustavljanja u Južnoj Africi, Bocvani, Angoli i Malaviju, a nadamo se da će ponosni roditelji s javnošću rado podijeliti sinovljeve fotografije iz drugih krajeva afričkog kontinenta.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0