Stars

Prezabavno! Nives Ivanišević podijelila video s usnulim Goranom i nestašnim Đokovićem

  • Nives Ivanišević ima svog supruga na oku i kad nije s njom
  • Naime, snimku iz aviona s usnulim Goranom poslao joj je tenisač Novak Đoković
  • "A jaaaadan... Kad nema mene, drugi mi gnjave muža, tnx", komentirala je voditeljica

 

Možda je na terenu ozbiljan, ali najbolji tenisač svijeta u avionu je itekako raspoložen za zezanciju - pa i na račun svog trenera. Nives Ivanišević, supruga Gorana Ivaniševića, podijelila je prezabavan video u kojem Novak Đoković usnulom Goranu svijetli u lice, gura prst u uho, čupka pramen kose i, ukratko, ne da mu mira dok spava.

Možda vas zanima Kristina Čilić i Nives Ivanišević: Dame koje rijetko imamo priliku vidjeti sinoć su zasjale na dodjeli nagrada Rubrika Stars Stars

 Goranova supruga uz snimak je napisala: "A jaaaadan... Kad nema mene, drugi mi gnjave muža, tnx". 
Đoković je svojim nestašlucima, koji su ga očito jako zabavljali, uspio probuditi Gorana koji mu nije zamjerio već se, kad se probudio, nasmijao. Dvije teniske zvijezde se očito sjajno slažu, a Đoković, koji je nedavno pobijedio na Australian Openu, rekao je za Gorana: 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

"Sjajan je moj prijatelj i moj mentor već nekoliko godina. Govorimo istim jezikom, dolazimo iz sličnog podneblja, a i bio je jedan od mojih idola dok sam odrastao". A dečki, sudeći po videu, imaju i zajednički smisao za humor.
 

Možda vas zanima Nives Ivanišević zablistala je u crno-bijeloj kombinaciji, a u roza odijelo Nine Badrić smo se zaljubili Rubrika Stars Stars

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0