Stars

Nives Ivanišević sve je raznježila novom fotkom sa sinom

Nives je podijelila još jednu sliku malog Olivera, a mama i sin ovaj put imaju i društvo

Prije manje od mjesec dana, 7. rujna, Nives i Goran Ivanišević postali su roditelji. Dobili su sina i nadjenuli mu ime koje je oduševilo javnost - Oliver. Vijest o prinovi prvi su prenijeli Nivesini kolege s Narodnog radija, a ona je, prije nekoliko tjedana, počastila svoje Instagram pratitelje prvom fotkom na kojoj se vide dječakove nožice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Sinoć je, pak, stigla i druga fotka. Nives je, uz opis Moje bebe, stavila sliku sebe kako drži bebu, a društvo im radi i njihov kućni ljubimac. Voditeljica ima osmijeh od uha do uha, a to ne čudi jer u zagrljaju drži duše svoje duše, kako je istaknula u hashtagu. Bijeli pas Marli još je jedan član male obitelji Ivanišević, a o tome koliko ga Nives i Goran vole govori i činjenica da je on viđen kako ga šeće dok je Nives čuvala trudnoću. Slika je u svega 14 sati pokupila 4 tisuća lajkova, a pratitelji ne mogu skriti oduševljenje. 

Možda vas zanima Nives Ivanišević objavila je prvu fotku sina. Preslatko! Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nema sumnje da Ivaniševići trenutno zasluženo uživaju u svojoj bajci, a idlični obiteljski život kruna je njihove ljubavi. Podsjećamo, voditeljica i tenisač svoju su vezu započeli krajem 2016. godine, a vjenčali su se već godinu kasnije na tajnoj ceremoniji. Otada svoje sretne trenutke rado dijele s obožavateljima, a Nivesin profil pršti dobrim željama. I mi se pridružujemo!
 

Photo: miss7

Komentari 0