Stars

Nives Ivanišević zablistala je u crno-bijeloj kombinaciji, a u roza odijelo Nine Badrić smo se zaljubili

  • Sinoć je u organizaciji Narodnog radija održan Dan Najbolje Domaće Glazbe u City Plaza centru
  • Na ovom glazbenom događaju pojavio se velik broj domaćih zvijezda koje su odabrale zanimljive outfite
  • Također, nismo mogli ne primijetiti kako se većina odlučila za crne i bijele kombinacije

Narodni radio sinoć je organizirao četvrti po redu Dan Najbolje Domaće Glazbe. To je bila prilika da brojni poznati pokažu neke od svojih elegantni, a opet ne presvečanih outfita. Nismo mogli ne primijetiti kako su u City Plaza centru prevladavale dvije (ne)boje - crna i bijela. No, domaća glazbena diva Nina Badrić bila je jedna od rijetkih koja se istaknula svojom kobinacijom u boji. 

Možda vas zanima Kristina Čilić i Nives Ivanišević: Dame koje rijetko imamo priliku vidjeti sinoć su zasjale na dodjeli nagrada Rubrika Stars Stars

Jedan od najboljih outfita svakako je bio onaj radijske voditeljice Nives Ivanišević. Lijepa 38- godišnja brineta odlučila se za mini haljinu dugih rukava i zanimljivog uzorka. Crno-bijela haljina s uzorkom rombića bila je dobar izbor, a Nives joj je dodala crne čizme ispod koljena te crnu torbicu. Zanimljiv detalj bili su i bijeli nokti koji su se lijepo uklopili u cjelokupni outfit. 

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Možda vas zanima WOW! Bijeli kaput iz Manga pravi je odraz glamura i stila, a sada je upola snižen Rubrika Moda Moda

All white outfit odabrala je Jelena Rozga. Plavokosa pjevačica odlučila se za top sa samo jednim dugim rukavom te hlače koje se vežu u struku. Uz to je kombinirala klasične bijele salonke te bijelu Gucci Marmont torbicu sa zlatnim logom. Bivša voditeljica Monika Kravić, koja danas radi u programsku odjelu Narodnog radija, oduševila nas je svojom crno-bijelom kombinacijom. Monika se odlučila za svilenu bijelu košulju ispod koje se nazirao čipkasti top te dugu crnu suknju s dodatkom bijelih perlica. Veoma zanimljiv outfit, Monika je upotpunila klasičnim crnim sandalama s remenčićem oko zgloba. Pjevačica Mia Dimšić ovog puta je odabrala crnu mini haljinu s naglašenim rukavima. Haljini sa sitnim šljokicama dodala je bež clutch torbicu te bež salonke.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Možda vas zanima Nina Badrić i Ella Dvornik u istoj Zarinoj šljokičastoj haljinici su istinska modna inspiracija za novogodišnji doček Rubrika Stars Stars

I glazbena diva Nina Badrić ugodno nas je iznenadila svojom kombinacijom. Naime, Nina se odlučila za nježno rozo karirano odijelo koje se sastoji od tri dijela - sakoa, prsluka te hlača. Ova kombinacija je zaintrigirala i Ninine pratitelje na Instagramu, a pjevačica je otkrila da je odijelo s Asosa. Cijena zanimljivog odijela iznosi oko 1.120,00 knUz njega, Nina je obula bež salonke otvorenih prstiju te s dodatkom kristala te je zablistala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA



 
Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0