Stars

Preslatko: Modno usklađeni Iva Leko i sinčić Leon u istom baloneru

Kakva mama - takav sin!

Lijepa je Iva Leko, supruga nogometaša Jerka Leke, čini se svu ljubav spram mode prenijela i na svoga mlađeg sina Leona. Ovu preslatku fotografiju na kojoj manekenka i ekonomistica Iva i njezin trogodišnji sin nose iste trendy balonere, ponosna je mama podijelila na svom Instagram profilu.
 

 

Be thankful 🙏🏼 #twins 😍 #proudmom #loveyourfamily ❤️

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

"Ova je fotografija nastala spontano, u prvom planu zapravo je trebala biti moja kosa, koju su htjeli ovjekovječiti u mome frizerskom salonu", ispričala je Iva za miss7. No frizura je pored preslatkog dječaka skoro ostala u drugom planu! Mama i sin odjeveni u istu kombinaciju oduševili su njezine pratitelje na ovoj društvenoj mreži.

"Što se tiče općenito matchinga majke i djece, to mi je jako slatko. Ali  ja imam dva sina, Carlosa i Leona, pa je to skoro nemoguće. Oni su najčešće u trenirkama i sportskim dresovima. Ti su im dresovi doista najdraži pa ih odijevaju stalno, makar je vani i hladno.  Tada ga navuku preko dugačke majice. Sad kad razmišljam, uz ovaj baloner imamo jedino još iste adidas stan smith tenisice i jednu zimsku  jaknu. I to je to. Tako da je u našem slučaju matching zaista rijedak", zaključila je Iva.

 

💙

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

Svakako ne smijemo umanjiti i važnost modnog utjecaja i tate Jerka, zbog kojeg dječaci očito i vole sportske dresove. Njih, s obzirom na Jerkovu uspješnu nogometnu karijeru, Leon i  Carlos zasigurno imaju pune ormare!

 | Autor: instagram @taytay_xx instagram @taytay_xx

 

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0